Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İnsanlar Yaşadıkça, böyle mi olacak?.

Siyah Beyaz resim, 1950'li yıllarda dünyayı birbirine katmıştı. Benim hayatta en sevdiğim üç filmden biri olan İnsanlar Yaşadıkça'nın bir sahnesinde Burt Lancester'in, Deborah Kerr'i böyle ıslak ıslak öpmesi müthiş tartışmalara yol açmış, filmin yasaklanmasını bile isteyenler çıkmıştı. O derece seksi, erotik bulunmuştu poz. O devir için nerdeyse porno..
Renkli resim bu yıl.. Hemen hemen ayni pozu verenler, Galatasaray kalecisi Muslera ile sevgilisi.. Öpüşme kumsalındaki elle yazılmış İngilizce laf "Biz hamileyiz" demek..
Şimdi, sadece görüntüsü değil, konusu da çok "Özel" bu fotoğrafı medya Muslera'nın sosyal medya hesabından aldı.
Yani bu zamanında dünyayı sallayan erotik pozu aynen tekrarlayan Muslera, bir de kendi eliyle dünyaya dağıttı. Paparazziler falan değil.
Ayni Muslera, tekne tatilini bitirip Marmaris marinasına demirlerken, resimlerini çeken foto muhabirleri ile nerdeyse yumruklaştı.
Şimdi nedir bu rezilliğin sebebi?.
Gazeteci dövmek moda mı memlekette?.
Gizli değil, kaçak değil, halka açık bir Marina'da ünlü birinin dönüş resmi, haberdir, tamam mı!.
Özel mözel değil. Hem öylesi resimleri, o çok özel yazı ile hem de, kendi yayan Muslera'nın artık ne özeli olur ki, saklayacak ve önlemek için gazeteciye saldırtacak?.
Bunun adı Küstahlık değilse, biri bana anlatır mı, "Küstahlık" nedir?.
Kimsin be sen?.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA