Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

“Janti” Aziz!..

Fatih Terim olayını bir aydır nerdeyse hala sürdürüp Aziz Yıldırım baskınını bir günde geçiştiren balık hafızalı medyamda, okuduğum köşe yazarları içinde olayı ele alan tek isim Ahmet Hakan.. "Yaşanan tartışmanın görüntülerini dikkatle izledim" diyor. ..ve yorumluyor.
Motosikletçi baskını ile Alaçatı baskını arasında bir mukayese yapılamazmış. Motosikletçi, her motosikletçi gibi kaskına taktığı kamera ile olay yakalama hevesindeymiş.
Aziz Yıldırım'ın tek başına motosikletçi ile tartışıp yoluna devam etmesi çok janti olabilirmiş..
Yani arabayı motosikletin önüne kırıp, "Şerit değiştirirken niye sinyal vermiyorsun" diye uyaran motosikletçiyi kıstırmak ve sonra arabadan fırlayıp "Ne sinyali lan.. Senin sinyalinin a..." diye bağırmak, Ahmet Hakan dilinde "Janti Tartışma" oluyor.
Sevgili Ahmet..
O satırları yazdığın sayfayı gazeteden kopart. İki elinle iki ucundan tut ve tam tersine çevir yaprağı.. Tam senin yazının arkasındaki 3. Sayfa manşetini oku..
"Taksicinin hatası ölüm getirdi" manşetini yani. Senin yerine ben okuyayım mı?.
"Aniden şerit değiştiren taksiye arkadan gelen motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü öldü.."
Kaza sebebi Ahmet Hakan, motosiklet kullananların baş belası, sinyal vermeden şerit değiştirenler.. Adam, motorcunun şeridine girmeden sinyal verip uyarsa, o ölümcül kaza olmayacak.
Bunu biliyor muydun?. Sor bir motosikletçiye söylesin sana.. Trafikteki ölümlü motosiklet kaza raporlarına bak.. Hani o Aziz'in "Ne sinyali lan. Senin sinyalinin a.." dediği sinyali vermeyen araçlar yüzünden kaç motorcu öldü, öğren..
Senin devletin, hele İstanbul'da olmayan trafik müdürü ile, sinyal vermemeyi "Erkeklik" haline getirince, motorcular can pazarında kendileri uyarmaya başladılar, ne yapsınlar!.
Janti Aziz, öyle mi Ahmet?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA