Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

On yıl sonra!..

Yılmaz Erdoğan geçen yaz Uniq bahçesinde seyirci ile sahne buluşmalarına geri dönmüş, bizlere stand up şovu Münaşaka ile harika bir gece yaşatmıştı. Bu hafta da Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'na, her defasında güncellenen o oyunla dönüyor.. On yıl sonra dönüyor Harbiye Açık Hava'ya.. En son 2007 yazında ordaydı. Unutulmaz Mevlana Şovu'nun anlatıcısı olarak..
Dönüşü, Yılmaz'ın Ayfer Başkan zamanında kurduğu BKM, Beşiktaş Kültür Merkezi sağlıyor. Yılmaz'ı ülkeye tanıtan da o sahne ve merkezin çektiği diziler olmuştu. Harbiye'de BKM Günleri bu hafta başlıyor.
Açılışı yarın gece Candan Erçetin yapıyor. Perşembe gecesi Mazhar, Fuat, Özkan.. Yıkacak Harbiye'yi..
Cuma, işte Yılmaz Erdoğan tek kişilik oyunu "Münaşaka" ile sahnede! Büyük Usta, son 10 yılın hem kendi hayatında hem hepimizin hayatında yarattığı değişiklikleri kendi mizah diliyle seyirciye anlatacak.
Cumartesi, Şebnem Ferah var. Pazar Akşamı yüz kez izlense bıkılmaz, dünyayı dolaşan ve temsil rekorları kıran Anadolu Ateşi.. O da Yılmaz'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın eseri muhteşem dans gösterisi..
15 Ağustos Salı, Kenan Doğulu, 16 Ağustos Çarşamba Funda Arar'dan sonra, 18 Ağustos Cuma, Ata Demirer'in tek kişilik gazinosu.
Ve kapanış 19 Ağustos Cumartesi, gene Candan Erçetin'le.
Biletler de Biletix ve BKM Gişesi'nde..
Bence programınızı hemen yapın. Benim bu haftaki "Kaçmaz"larım, Yılmaz, MFÖ ve Anadolu Ateşi, ne yazık Dünya Atletizm Şampiyonası'yla çakışıyor.. İkinci haftada "Kaçmaz" dediğim Ata Demirer de, Kasımpaşa- Beşiktaş lig maçıyla üst üste gelmiş iyi mi?.
Yani Sevgili Necati (Akpınar) bu programı "Ben görmeyeyim" diye özel mi yaptın?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA