Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

“Oto” sansür devam!.

Kanal D Anahaber'de gene bir otobüs kazası haberi.. Gene şirketin adı yok.. Spikerin eline yazılıp verilmiş metinde yok. Habere eşlik eden filmde, otobüsün üzerindeki şirket markası gene buzlanmış..
Bunu bütün haber kanalları ve gazeteler yapıyor. Sanki o şirketin, yani her şirketin hissedarı gibi, markayı gizliyorlar..
Ya da korkuyorlar.. Nerdeyse yarım asırdır, bu otobüs işlerine çok yer altı adamının adı karıştı ya.. "Neme lazımcı" olmuş hepsi.
Bu yüzden bu defa işi şahsileştiriyor ve hem de "Kanal D" diye isim verdiğim yazımdan iki gün sonra gene otobüs şirketi adını sansürleyerek haber yapan Kanal D Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar'a soruyorum.
Sözlü değil, lütfen yazılı cevap verin.. Aynen yayınlayacağım..
"Bir uçak kazasında, Hava Yolu Şirketinin adı, günlerce ve yüzlerce telaffuz edilir ve filmleri, resimleri sansürsüz yayınlanırken, otobüs şirketlerinin adı ve markalı resim ve filmleri niçin sansür ediliyor Sayın Sarılar?. Birinin 'Ak' dediğine öbürü 'Kara' diyen en zıt kanal ve gazetelerin bile söz birliği etmiş gibi anlaştıkları tek konu bu!. Neden Bay Sarılar, neden?."
Cevap gelmezse, sizi "Ortak" ya da "Korkak" ilan edeceğim!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA