Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Bu haftaki Pazar Neşemizi, dün kaydedip izliyorum ya, Amerika'nın ödüllü komedyeni Jimmy Fallon Şov'dan..
Konuklarını davet etmeden bir monolog sunarlar Amerika'nın Beyazıt Öztürkleri.. Günlük şakalar, hicivler.. Toplam maliyetleri yılda 15 milyon doları aşan bir araştırmacı ve yazar ekibi hazırlar bu şakaları. Sabah bir minik seyirci önünde monologunu canlandırır sunucu.. En çok gülünenler seçilip, yayın metnine konur.
İşte o ekip, bir televizyon haber bülteninde bulmuş.. Hem de Amerika'da oluyor bu..
Jimmy Fallon "Ülkemizin önemli kanallarından birinin haberlerinde, hava durumu sırasında canlı yayına bir ses girdi.. Buyrun" dedi.
Görüntü, bizim Gökhan Abur gibi.. Fonda Amerika haritası. Önünde sunucu. Haritayı işaret edip, havayı söylüyor. Batı kısmını göstermek üzere, ekranın sağına kaydı. Öne doğru eğilip, eliyle Kaliforniya taraflarını işaret edecek.. Tam eğilirken, hesaplanmayan bir ses.. Doğanın çağrısı.. Yani adam, affedersiniz, gaz çıkardı ama resmen gürültüyle..
Kamera Fallon'a kesti.. Jimmy, ağır koku almış gibi bir mimik yaptı ve bağladı..
"Güney yönünden hafif bir meltem var!."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA