Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aslanlara alkış!..

Bu defa yenilenleri ve elenenleri ben de alkışlıyorum.. Çünkü insanüstü mücadele ettiler. Sonuncusu pazar akşamı..
İspanya 100 okka.. Bizimkiler 50.. Aradaki farkı müthiş bir hırs ve hızla kapadılar ama farkı fizikle kapatma çabası önlenmez yorgunluk getirince, pil bitti. Yenildiler. Geçen sezon boyu takımlarında ortalama 3 (Üç) dakika süre alabilmiş oyunculardan kurulu bir takım ne yapabilirdi ki?. Hele maçsızlık yüzünden yüzde 50 bile verim koyamayan uzunlarla nasıl hücum ve savunma yapılabilirdi?.
Tribünlerin ayakta alkışları arasında Avrupa Basketbol Şampiyonasına veda etti Aslan çocuklar.. Ben de ekran başında alkışladım başta koçları, hepsini. Gerçek sorumluyu günler önce yazmıştım..
Turgay Demirel ve onun atadığı "Devamı" başkanlar.. 5+1 kuralı ile altı yabancıya izin çıkınca, Türkiye Amerikan sokak çocuklarını besler olmuştu. Türkler bankta oturan olmuşlardı.
Turgay, transfer sezonunu da kaldırmıştı. Her hafta bir Amerikan sokak çocuğu alabilirdiniz.. Federasyona 20 bin dolar ödemek kaydı ile..
Basketbol menecerleri milyoner oldular bu kararlarla.. Ayrıca bal tutan kaç parmak yalandı bilmem ama bizim çocuklar göstermelik, soyunuk seyirci oldular.
Şimdi yeni Başkan Hidayet Türkoğlu, sabah gazetemde okudum, "Takıma zarar vermek isteyen insanları gördüm. Hepsini ismen açıklayacağım" demiş..
"Turgay Demirel" diye başlarsa, alnından öperim..
Demezse.. Görelim bakalım, hainler kimlermiş?.
Laf ağızdan çıktı, susamazsın Hido!.
Hadi konuş!. Dilerim elinizde tuttuğunuz bu gazetenin spor sayfasında Hido'nun "Hainler Listesi" vardır..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA