Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Nurseli’yi kullandın, Erhan!..

"Nurseli İdiz'i kullananlar" demiştim,
İzmir'deki olay üzerine.. Hani Nurseli İdiz'in alkol sorunu üzerine, Erhan Yazıcıoğlu, oyunu ikinci perde başlarken bitirmiş ve ardından gazetecilere konuşmuştu. 12 Ağustos tarihli gazetelerde çıktı ve açıklama falan da gelmedi.
Erhan "Bir daha onunla oynamam.. Hayatı boyunca mutlu olamamış. Hiçbir şekilde kendine hayrı olmayan bir sanatçı. Kendi düşen ağlamaz" demişti de, ben "Sen nasıl dostsun. Alkol sorunu olduğunu bile bile, adı iş yapsın diye kadroya aldığı birine insan bir dublör hazırlar" demiş ve sormuştum.
"Gerçek dost, öyle bir sanatçıyı elinden tutup yardım etmez, tedaviye götürmez mi Erhan!."
Erhan, beni değil, bu konuda ilk yazıyı yazan Cengiz Semercioğlu'nu aramış. Beni arasa alacağı cevabı biliyor çünkü..
Efendim, Nurseli gibi bir sanatçıya (Breh.. Breh.. Çamı devirdi ya, toplayacak) dublör mü olurmuş?.
Yahu Sarah Brightman'ın dublörü oluyor da, Nurseli'nin niye olmasın?. Sen Şehir Tiyatrolarını yönettin. Bile bile lades olur, oyun yarım bırakılır mı?. Kusur sendeyken Nurseli yerden yere vurulur mu?.
Sana göre dublörü bile olmayacak kadar büyük ve ünlü sanatçıyı, her an oyunu bırakabileceğini bile bile kadroya niye aldın, geçmişte Can Gürzap'ın yaşadığı deneyim varken?.
Hemen o gece gazetecilere "Bir daha asla onunla oynamam. Kendine hayrı olmayan.. Kendi düşen ağlamaz" demen ne anlama geliyor peki..
Şimdi tepkiler sert olunca, kazı çevirmeye kalkıyorsun Erhan.. Çevir.. İyi edersin..
Ama benim yerime aradığın Cengiz'e "Kullanmak ve kullanılmak deyimlerini kullanmak basın duayeni olarak bilinen birine hiç yakışmadı" demek ne oluyor?.
Benim adım var, Erhan.. Bak ben sana adınla hitap ediyorum. Bu bir..
İkincisi.. Senin yakışıksız sözlerine benim tepkimin yakışıklı olmasını bekleme hakkın var mı?.
Nurseli, sorunu olan, sorununu tek başına çözemeyen, dostlarının elinden tutmasıyla, profesyonel bir yardımla düzelebilecek büyük bir sanatçı.
İtirazın var mı?.
"Düşenin dostu olmaz" atalar sözümüzün örneğidir, senin davranışın ve sözlerin..
İtirazın var mı?.
Şehir Tiyatroları'nın başından çok kritik bir anda, meslektaşlarını ortada bırakıp çekip gittiğin, bana göre şov yaparak kaçtığın güne dek, seninle de iyi dosttuk Erhan..
O gün yaptığınla, bugün yaptığın farklı değil..
Açıklaman varsa hâlâ, bu defa bana yolla e mi!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA