Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hafta sonu Tuzla’ya uzanın!.

7'den 70'e herkese, her zevke hitap edecek bir festival var, Tuzla Viaport Marina'da, bu hafta sonu, bugünden başlayarak..
Ziyaretçiler; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone, maket, tekne gibi oyuncakları da test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan Türkiye'nin teknolojiden giyime en ünlü 50 markasından alışveriş yapabilecek. Bunun yanı sıra her biri alanında uzmanlaşan birbirinden ünlü konuklar, söyleşilerle deneyimlerini katılımcılara aktaracak. Yemek, fotoğraf, tamir, yelken ve bira yapım atölyelerinde gösterimli sohbetler. Tavla, playstation turnuvaları..
Akrobatik uçuş gösterisi, motosiklet şovları, paramotor, flyboard fly jet, rc jet gösterileri gibi adrenalinin zirve yapacağı programlar..
Daha neler neler var, bu sürprizlerle dolu "Bigboyz" Festivalinde.. Değişik, heyecanlı ve bol adrenalinli çok neşeli, keyifli bir hafta sonu geçirmek istiyorsanız..
7'den 70'e.. Kadın, erkek.. Aile, dost gurubu.. Viaport Marina'ya uğramanızı tavsiye ederim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA