Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beş Oscarlı bir arada..

Filmde tam beş tane Oscarlı var. Julienne Moore.. Halle Berry.. Colin Firth.. Jeff Bridges.. En iyi Kadın ve Erkek Oyuncular seçildiler.. Ve de Elton John.. O da The Lion King filminin ayni isimli şarkısıyla Oscar kazandı.
Oyunculara bakın.. Hepsi önemli karakter rolleri canlandırarak aldılar ödüllerini..
Şimdi bunları bir araya getiren filme bakın.. Kingsman! Altın Çember..
Bir aksiyon filmi.. Delice, baş döndüren bir aksiyon filmi.. O müthiş oyuncu Julienne Moore da "Kötü" rolde.. Nasıl acımasız bir Uyuşturucu Barones'ini canlandırıyor..
Örnek.. En has adamının minicik kusurunu affetmiyor.. Cezası.. Tepe aşağı dev bir kıyma makinesine sokturuyor. Bu taraftan çıkan kıymaları da hamburger yapıp, öbür adamına "Ye" diyor.. Bile bile yiyor zavallı... Bu tür sahneler çok olduğu için, film 18 yaşından küçüklere yasak zaten.. Gerçekten kafada tatsız izler bırakabilir..
Bu yasağa uyulmasını şiddetle tavsiye ederim.
Kingsman de, kötülerle mücadele için kurulmuş, CIA, FBI karışımı bir kurum. Fevkalade seçkin elemanları var. Her biri bir ordu adeta..
Silahlı, silahsız, fevkalade güzel koreografilerle çekilmiş dövüş, takip sahneleri var. Bu yüzden 2 saat 20 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
Yönetmen Matthew Vaughn aslında daha da uzun çekmiş filmi, ama vizyona sürerken, bir saat 20 dakikasını kesmişler..
DVD'si çıkarsa, sanırım tam çıkar.. O zaman alır, kesilen bölümleri de izlerim..
Yüreğinin dayanacağına inananlar gitsin ve eğlensinler..
Hele Elton John sürprizine ve onun aksiyon sahnelerine bayılacaklar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA