Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu gece Harbiye’de..

Pazartesi sabahı ilk defa evden çıktım.. Gazeteye.. "Bakalım iki satır yazabilecek miyim?. "Bir tane bile yazsam kârdır" diye düşündüm.. "Olmadı, döneriz.."
Ama ofise gelmek, o çok sevdiğim odamda, çok sevdiğim koltuğuma oturmak ve hayatta en sevdiğim işe, yazı yazmaya başlamak nasıl bir mucize yarattı..
4 Ekim'de Ankara'da olacaktım, bu ani ameliyat işi devreye girmese.. Murat Karahan'ı, ülkemizin dünya çapında gururu, büyük tenor Murat Karahan'ı izlemek için.. Senfonik Orkestra eşliğinde Zeki Müren şarkıları söyleyecekti, Murat.. Bakar mısınız?.
Oysa o gece hastanedeydim. Ertesi sabah ameliyat olmak üzere..
..Ve de için için kahroluyordum.. Hele benim için muhteşem ikinci geceyi de kaçıracağım, diye..
O gece bu gece işte.. Tek gece.. Tek gala..
Yani Haldun Ağabey (Dormen) benim için yapsa bunu yapardı ancak..
"Broadway'den İstanbul'a Müzikaller!."
Damdaki Kemancı, Mamma Mia, Hair gibi Broadway, Lüks Hayat, Hisseli Harikalar Kumpanyası gibi İstanbul'un efsane müzikallerinin efsane şarkıları, sahneye konacak.
Peki kimler canlandıracak o sahneleri..
Başta Perran Kutman ve Selçuk Yöntem.. Tiyatromuzun devleri..
..Ve de şarkıları seslendirecek zengin bir kadro.. Ayça Varlıer, Emre Altuğ, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Mert Turak, Pamela, Şehnaz Sam, Yeliz Şar, Edis, Ethel Mulinas, Begüm Günceler, Onur Turan, Sami Levi..
Müzik Yönetmeni de Tuluğ Tırpan..
Gideceğim.. Dünyanın en rahatsız, sağlamı bile ağrılar içinde bırakan ve yıllardır inatla ve ısrarla elden geçirilmeyen, tıpkı AKM gibi sanki kasten ihmal edilen Harbiye'nin o eğri büğrü sandalyelerinde dayanabildiğim kadar dayanacağım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA