Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Satranç ve briç!..

Babam daha çocukken "Adam olmak istiyorsanız bu iki oyunu öğrenmek ve iyi oynamak zorundasınız" derdi.
1. Satranç.. Bu oyun insana, "Bir, üç, beş, dünya ustası isen hatta 80 hamle sonrasını düşünme, ona göre oynamayı" öğretirdi. Bunun hayattaki önemini düşünün.
2. Briç.. Bu oyun insana "Ne söylediğinin değil, karşındakinin ne anladığını düşünmek gerektiğini" öğretirdi. Bunu da hayata uygulayın..
Sevgili Dostum Cengiz, Hürriyet'te yayınlanan "Haftanın resmi" ve bu resim üzerine kendisi ve Ömür Gedik'in yorumlarına sitem eden Erkan Petekkaya'ya cevap veriyor. Resimde bir tekne, kollarını birbirlerinin omzuna atmış, birbirlerine neşeyle bakan Erkan'la Sinan Akçıl var. Cengiz "O adamları tanımasak biz bile başka şey düşünürdük" diye okurlarını başka şey düşünmeye adeta teşvik ediyor ve bunu şaka sanıyor..
Yanılıyor.. Erkan'ın kendi sitesinde yayınladığı resmi ne zaman sonra arşivden çıkarmak ve "Şu bakışlara bakın" diye sayfaya koymanın ve manalı manalı tartışmanın okur tarafından nasıl anlaşılacağı önemli Cengiz.. Senin koyma sebebin ve söylediklerin değil.
Briç bilsen bu büyük yanlışa düşmezdin.
"Tartışma bitmiştir" demenle bitmez bu iş Cengiz.. Önce özür dileyeceksiniz, hatanızı kabul edip, sonra gerisini zamana bırakacaksınız.
Tartışma başlatma hakkın var. Ama "Bitirme" hakkın yok. Hele önüne gelene "Diktatör" diyen bir gazetenin yazarı olarak hiç yok!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA