Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

El ele, çok yakıştılar!..

Türk ve Türkiye Düşmanı Lucescu ile ne yazık ki hâlâ Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in "El ele" resimleri yayınlandı Hürriyet'te.. Resim altında "Demirören bir anlamda Luce'ye destek verdi" diyor.
Şimdi hatırlayalım, bakalım.

***

Luce "Bu ülke Çavuşescu'nun Romanyası'na döndü" diyerek ülkeme en ağır hakareti etti ve defoldu gitti.
Yıldırım nam zat, o adamın ayağına gidip Türk Milli Takımlarının başına, yalvar yakar getirdi.
Luce İtalya'da basın toplantısı yaptı ve İtalyan medyasına Türkiye'den "Doğu ülkesi" diye söz etti. Ülkemi hem de Türk Milli Takımının başındayken aşağıladı, bir kez daha..
"İtalyancayı öğrendim. Ama Türkçeyi öğrenmem. O zaman Türk medyası beni parçalar" diye hem ülkemi, hem Türk medyasını bir kere daha yerlere vurdu.
Yıldırım, hemen ardından bir törende onunla el ele yürüyerek bu adamı destekledi.
Luce, Romanya'da yaptığı basın toplantısında Türk medyasını aşağılamayı sürdürdü.
Romen gazetecilerin kendi dilinden sorduğu sorulara o dilden cevap verirken, çevirmene "Bu soru ve cevapları Türkçeye çevirme" diye emir verdi. Türk medyasını bir kez daha aşağıladı. O medya ki, yıllardan beri "Luce" adını dilinden düşürmüyor, Üç Büyükler ve Milli Takım ne zaman hoca arasa "Luce geliyor" haberi yapıyordu.

***

Şimdi ben bir kez daha soruyorum..
"Bu ülkede Spor Bakanı var mı?."
Varsa, bunlara bir diyeceği yok mu?.
Bu Yıldırım ve Sevgili Luce'si hala makamlarında kalacak ve el ele poz verip sırıtarak millete nispet yapmaya devam edecekler mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA