Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Saygı Bay El Obaidly, saygı!.

FIFA ve UEFA, son yıllarda artan ırkçılık, fanatiklik, holiganizm olayları üzerine, sporun asıl hedefinin dostluk ve kardeşlik olduğunu oynayan takımlara, tribünlerdeki taraftarlara ve dünyanın dört bir yanında ekrandan izleyenlere bir kere daha hatırlatmak için, maç öncesi tüm futbolcuların, hakem ve rakiplerinin elini sıkması kuralını getirdi.
Ama Türk televizyonlarını izleyenler, bu "Saygı/ Respect" sahnesini bir kere bile izleyemediler.
Önce Lig TV, üç otuz paralık reklam için, tam bu el sıkışmalar başlarken yayını kesti. Sonra da platformu satın alan Katar Şirketi Bein, ayni çirkin uygulamayı devam ettirdi.
Sadece onlar olsa iyi.. Senelerdir, her salı benim yanımda oturup 90a'yı yöneten sevgili Kardeşim Serkan Müdür de, ASpor'un Genel Müdürü.. Her salı onun burnunun dibinde LigTV ve Bein yerden yere vuruyorum, ama neyi eleştiriyorsam, aSpor naklen yayınlarında aynisini onlar yapıyor..
Yani havaya konuşuyorum.
Sonunda Cumhurbaşkanı'na açık mektup gibi yazdım.. Bein'ciler okur da utanırlar diye..
Bu hafta baktım. Aynen devam.. Umurlarında değil..
İşin başına geldiğinde Bein Türkiye Ceosu Yusuf El Obaidly ile uzun bir sohbet etmiştik. Nasıl olumlu bir izlenim bırakmıştı. Nasıl keyifle yazmıştım köşemde..
"Lig Tv adam olacak" diye..
Yalanmış.. Eskisinden de beter oldu, Beinspor, tüm kötü alışkanlıkları sürdürdü, yenilerini de ekleyerek sürdürdü.
Artık maç dışında hiçbir şey izlemiyorum Bein'de..
Ama işte o "Saygı/ Respect" sahnesini istiyorum..
Futbol Federasyonu diye bir kurum yok ülkemde. Onlar yaptıramaz.. Ama belki Katar Büyükelçisi yaptırabilir.. Benim yerime o "Saygı El Obaidly Saygı!. Hem spora, hem Türk ulusuna saygı" derse ekselans elçi, dinletebilir ve bizler de üç otuz paraya satılmaz hale gelebiliriz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA