Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Haftanın sahtekârı!.

Aslında hemen hepsi öyle ama Fırat Aydınus gibi en deneyimli, en çok derbi yöneten hakem de ayni sahtekârlığa başvurunca, olayın altını çizmek iyi çizmek için onu seçtim.
Haftanın Sahtekârı, bir hakem bu hafta..
Fırat Aydınus!.
Cenk'e sarı kart gösterdi.
Herkes biliyor ki, Cenk Tosun, sarı kart gördü mü, hakeme söver. Ağır söver, uzun uzun söver. İkinci, üçüncü, hatta dördüncüyü görünceye kadar eliyle, diliyle söver Allah söver. Öyle ki, ikinci sarıdan değil, direk kırmızıyla atılması gerekir.
Ama hiçbir hakemimizde, Üç Büyükler'in bir oyuncusunu sarıya tepkisi yüzünden ikinci sarıyla atma yüreği olmadığı için, hele kartı gören Cenk Tosun gibi gördüğü her sarıya, anasının mesleği ile ilgili söven bir sabıkalıyı bilerek, isteyerek görmezden gelirler. Bunun yolu da sarıyı gösterir göstermez, Cenk'e sırtını dönüp olay yerinden hızla uzaklaşmaktır.
Aydınus da bu sahtekârlığı yaptı işte.. Cenk dili ve eliyle sövmeyi uzattıkça, o uzaklaştı.
Beşiktaş kendi seyircisi önünde 10 kişi kalmaktan kurtuldu.
"Fırat Aydınus Haftanın Sahtekarı, tamam.. Ama olaya göz yuman, yan hakem ve dördüncü hakem ne" derseniz, onun cevabını da artık zerre yüreğinin kalmadığını her hafta gösteren MHK Başkanı Yusuf Namoğlu dostum versin!.
Hey gidi Namoğlu hey!.
Bir zamanlar namın ne kadar yürümüştü?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA