Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dişi yazı merakı!.

Prof. Celal Şengör fevkalade sevdiğim ve her fırsatta izlediğim bir bilim adamı.. Son zamanlarda iyice bilime merak sardım, büyük bir keyifle okuyorum ya.. HaberTurk'teki "Şengör Hoca pazartesi başlıyor" anonsuna fevkalade heyecanlandım ve o gün öğleden sonra gazeteye saldırdım..
Tam sayfa ayırmış gazete hocama..
..Ve piç etmiş.. Öfkeyle attım gazeteyi elimden.. Yahu bir sayfa ressamının mastürbasyonuna hocamı da alet etmiş ve harcamışlar. Yahu tam sayfa dişi yazı olur mu?. O yazının rahat, keyifle okunması mümkün mü?.
O gazetede okuduğum yazarlar var. Onların parçalı yazıları da, bu "Dişi" merakı yüzünden piç ediliyor..
Bizde de var sayfa değil resim yapma meraklıları..
Ben köşemde yasakladım. Kurtuldum..
Sayfaları evvelden gazeteciler çizerdi. "Sekreter"di adları.. Sonra ressamlara verildi iş.. Adamların yazı umurlarında değil. Sayfayı ellerine alıp kaldırıp bakıyorlar.
"Vay be ne sayfa boyamışım!.."
Okunur, okunmaz, umurunda değil. Kendi okumuyor belli, ondan umurunda değil.
Yapmayın, etmeyin, eylemeyin.. Yazılı basın, ekran rekabeti yüzünden ayakta kalmaya savaşırken, kağıttan okuma zevkini yok ederek, karşı safın casusluğunu yapmayın..
Yaptırmayın Genel Yayın Müdürleri..
Yaptırmayın da, okuyalım gazetenizi yahu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA