Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu ne ayıptır Fikret Orman!..

Bir yandan Turizm Fuarları'yla ülkeye dünya insanlarını getirmeye çırpın.. Bir yanda, bir sorumsuz, düşüncesiz Kulüp Başkanı "Sakın Türkiye'ye gelmeyin ha.. Biz Türkler, ipe sapa gelmez saldırgan insanlarız" uyarılarını dünyaya yaysın..
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ikinci densizliği bu..
Leipzig maçından sonra, Bayern Münih maçında da Beşiktaş seyircisi istemiyor, Almanya'da..
"Biz İstanbul'dan seyirci götürmeyeceğiz.
Almanya'daki taraftarlarımızın da Münih'teki maçımıza gelmesini istemiyoruz" diye Beşiktaş resmi sitesinden dünyaya duyuru yapıldı.
Bu ne anlama gelir, Spor Bakanımız, Kültür ve Turizm Bakanımız, Adalet Bakanımız?.
Başbakanımız, bu duyuru ne anlama gelir..
Zaten bizi sevmediklerini her fırsatta gösteren, her pireyi deve yapan, her bahaneyi kullanan Avrupa ülkeleri şimdi "İşte kendileri itiraf ettiler.. Türkler adam gibi maç seyretmeyi bile bilmeyen vahşi insanlar.. Türkiye Şampiyonu Beşiktaş, Çeyrek Finale Yükselme Turundaki maçını Türk seyircilere kapadı.
Kendileri kapadı. Biz değil" demezler mi?. İstismar etmez, bizi lekelemek, çamurlamak için kullanmazlar mı?
Fikret Orman nam zat, insanların seyahat etme ve bir futbol maçı izleme hak ve özgürlüklerini kısıtlama yetkisini kendisinde nerden buluyor..
Alenen ve resmen anayasal İnsan Haklarını ihlal, alenen, resmen ülkemize ihanet ediyor.
Bunun hesabını biri sormalı..
Galatasaray, 1999-2000 yılında, 2 İngiliz, 2 İspanyol, 2 İtalyan ve de 2 Alman takımını geçerek UEFA ve Avrupa Süper Kupalarını alırken, tüm deplasmanlara müthiş seyirci desteğiyle gitti. Hele Almanya maçları, vatana hasret gurbetçilerimizle, Ali Sami Yen'e dönmüş statlarda oynandı.
Çünkü Galatasaray'ın başında, "İnanmış ve Yürekli" bir başkan ve yönetim vardı..
Fark!.
Orman Kanunları böyle oluyor demek..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA