Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dursun durdukça, iflah olmazlar!..

Bu yazı için bilgisayarın başına geçtiğimde, pazartesi saat sabahın onu.. Ofise gelmeden, evimde okuduğum gazetemde haber vardı..
Dursun ve Cenk adlı iki sıradan adam, Malatya maçının ardından konuşup, İgor adlı bir başka sıradan adamın ipini çekmeye karar vermişler..
Ertesi gün, yani sizin için dün oluyor, olağanüstü bir Yönetim(!) Kurulu toplantısı yapıp, aldıkları kararı, emir kullarına imzalatacak ve açıklayacaklarmış..
Umurumda değil.. O yüzden de, yazı için bu göstermelik kararı beklemedim..
Çünkü İgor kovulsa ve yerine Fatih Terim demiyorum, kim devrimizde en büyük sizce?. Guardiola mı?. Mourinho mu?.
Onların ikisi birden gelse fark etmez, çünkü!.
Dursun denen, o dünya sıradanı, aslında "Felaket" adam Galatasaray'ın başında olduğu sürece, işler düzelmez..
Dahası.. O kulübü, hem ekonomik, hem de sportif batıran adama her kongrede "Köle" gibi (gibisi fazla ya) oy veren o sözüm ona Kongre yerinde durdukça..
Kendi özgür iradeleriyle değil, "Derin Galatasaray"ın önlerine koyduğu listeyi aynen sandığa atanlar bu kulüpte çoğunluk oldukça..
.. değişen bir şey olmaz..
Birileri güya başa gelir, kimsenin bilmediği, sıfır olan adlarını meşhur ederken, kulübün borçlarına dağ üstüne dağ eklerler. Kongre aldırmaz.. Eline son anda tutuşturulan listeyi aynen sandığa atmaya devam eder. Asıl köle onlardır çünkü..
Bir tanesi demez ki "Bu Dursun nerden çıktı?."
Bir tanesi demez ki "Borçları sileceğim" diye gelen bu Dursun borçları katladı.."
Bir tanesi demez ki, "Banka borçlarının faizinden kurtulmak için Galatasaray'ın güvencesi malları, Riva'yı satan, Florya'yı pazarlayan Dursun, tersine banka borçlarını arttırdı.."
Bir tanesi demez ki, "Bu Dursun zamanında futbol dışı sportif branşlarda, alt yapılar dahil çöktük.."
Bir tanesi demez ki, "Her branşta, her kategoride Fenerbahçe'nin şamar oğlanı olduk. Her türlü Fener maçını kaybede ede, artık alıştık.. Kırk yılda bir yenersek şaşıyoruz."
Bu kongre böyle.. Ya sözüm ona "Akil(!)" adamların olduğu İrfan sıradan adamın yönettiği Divan..
O da suspus.. Bir Taner Aşkın vardı, onu da susturdular, ne yaptılar bilmem..
Fatih Altaylı kardeşim bile yumuşadı. "Eleştiriyor" diye kendisini ihraç talebiyle Onur Kurulu'na sevk eden o sıradan adamın gitti, elini sıktı, Divan'da..
Şimdi söyleyin bakalım, İgor denen adamın gitmesi, yerine aklına şaşacağım kim bilir kimin gelmesi beni niye ilgilendirsin?.
Dursun durdukça daha ne İgorlar yollarlar..
Galatasaray batana dek!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA