Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

“Taksici milleti!.”

Pek çoğunu tanırım. Hele Ankara'da içlerinde akrabalarım vardı.. Ne pırlanta insanlardır, taksiciler çoğunlukla.. Ama içlerinde öyleleri var ki, yaptıkları yaka silktirir,"Taksici milleti" lafını icat ettirir.
İşte 34 TDV 38 bunlardan biri..
Sabah gazeteye geliyoruz. Binanın hemen altındaki yan sokağa dönüp garaja gireceğiz. Yeşil yandı. İlerleyip sağa dönerken, yaya geçidindeki yaşlı adamı gördük. Bize ve ona ayni anda yeşil yanıyor ama bize uyarı var. "Sağa saparken yayalara dikkat!." Uyarı olmasa da zaten, yolda yaya varsa, durulur ve yol verilir. İnsanlık kuralı bu.. Ercan durdu ve duraksayan yaşlı adama eliyle "Geç" işareti de yaptı ki, canhıraş bir korna sesi..
Biz sağda duruyoruz.
34 TDV 38 korna çalarak bizi solladı.
Sokak iki şerit. Geliş yoluna daldı üstelik gazlayarak..
Kaç kural ihlali birden..
Hatalı sollama.. Tehlikeli araba kullanma..
Korna çalma.. Yayanın üstüne araba sürme.. İnsan olan bunları yapar mı?.
Hayır, bu yazıları zerre umursamayan (ki ben Fahri Trafik Müfettişiyim, umursamak zorundalar) Trafik Müdürüne değil, bu taksicilerin derneğine yazıyorum..
Adınızı kötüye çıkaran bu gibilere, sizin cezanız yok mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA