Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

“Ticari!..” diye aşağılama yaratanlar!.

34 TJR 35!..
Bu şehirde "Ticari" lafını hakarete dönüştüren "Taksici Milleti" diye bir aşağılama lafı yaratan, senin gibi egoist, vicdansız, kural tanımaz kişiler..
Bu kentte yıllardır bir Trafik Müdürü olmayışından istifade ediyor, bulvarları, caddeleri, sokakları, hatta kaldırımları babanızın malı sanıyor, arabanızı her şeyin ve herkesin üzerine sürüyorsunuz.
Binlerce meslektaşınız, evine üç kuruş götürebilmek için günde nerdeyse 20 saat fedakârca çalışır, önce plaka mafyasını doyurup, kalan kuruşları ailesine ayırabilirken, sen ve senin gibi üç beş rezil, sarı renkli arabalardan nefret edilmesine sebep oluyorsunuz..
Yazıyorum. Trafik Müdürü yok..
"Havaya gitmesin" diye sizin derneği uyarıyorum.
Mesleğin adına ve onuruna sahip çıksınlar istiyorum.. Öyle bir dernek de yok ki artık, "Gık" çıkmıyor..
Ama ben yazmağa, senin gibi bir kaç rezili teşhir etmeye devam edeceğim..
Bu sabah, 2 Ocak Salı yani, bizim gazetenin hemen altındaki sokağa girmek için, bize yeşili bekledim. Sen de arkamda..
Yeşil yandı. Ama ayni anda sağa dönüşteki yaya geçidine de yeşil yandı. "Sağa dönüşte yayaya dikkat" uyarısı var. Geçide yayalar girdi. Durduk tabii..
Ama senin yaya maya umurunda değil.
Meskûn yerde korna yasağı da umurunda değil.. Bir asıldın ki kornaya.. Sonra bizi solladın, halinden belliydi, sövüyordun..
Ne dediysen aynen iade, "İnsan"a saygısı olmayan rezil adam!.

***
Bu arada, "Olmayan" Trafik Müdürüne..
29 Aralık'ta konsere giderken TEM yolunu kullandık. Emniyet şeridi vızır vızır..
Onlarca araba peş peşe.. Utanmadan açıklıyorlar bir de.. Emniyet Şeridi ihlali nerdeyse bitmişmiş..
Halt bitti. Yalan söylemeyin bari.. Bana göndersenize, 29 Aralık saat 19.00 ile 20.30 arası kaç ceza yazmış, sözüm ona polisiniz ve EDS kameralarınız, TEM'de Maslak ve Okmeydanı kavşakları arasında..
Caner yetişemedi plakları yazmaya..
Uyardım. "Sadece çakar kullananları yaz" diye.. İşte sivil plakaya çakar takıp Emniyet Şeridi'ni babasının malı gibi kullananlar ki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun genelgesi var. "Yasal çakar takma hakkı olanlar dahil, hiç kimse göreve gitmiyorsa, çakar kullanmayacak, normal şeritten gidecektir" diye..
Buyrun yazabildiğimiz çakarlılar..
34 RY 7598
34 NN 5364
34 V 4894
34 BC 0317

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA