Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sen, Şehir Magandası!.

34 ZE 3447 plakalı arabayı kullanan herif!.
Sana "Bay" falan demiyorum. Çünkü değilsin. Çünkü utanma özürlü bir şehir magandasısın.. Niye söylüyorum bu ağır lafları?.
Çünkü Valisi, Emniyet ve Trafik Müdürü olmadığı için sen ve senin gibilerin dağ başına döndürdüğü bu kentte ceza alma ihtimalin yok. Bu yüzden, sana hak ettiğin dille hitap ederek içimi boşaltıyorum hiç değilse..
Tepecik Yolu'nda işe gelirken dün sabah on sularında, yanımdan geçerken kornana sonuna dek bastın.. Hem de uzun uzun..
Maganda dilinde bunun "Küfür etmek" olduğunu bilirim. Ne dediysen, on misliyle iade ediyorum, utanma özürlü adam..
Suçum, bir meskûn mahal olan Tepecik Yolu'nda yasal hızla gitmek. Oysa sen tabakhaneye gidiyor olmalısın ki, bu yasal hıza tahammül edemedin ve tek şeritli yol iki şeride çıkar çıkmaz, gazı kökleyip, yanımdan söverek geçtin. Hızını 100 kilometreye çıkardın.. 100 değil, 200 gitsen ne olacak?. Bir kilometrelik yolda, en fazla 30 saniye kazanırsın. Ondan sonrası Nispetiye Caddesi, yoğun o saatte..
Daha Akmerkez önündeki ışıkta yanına geldim, zaten..
Ne oldu?. Değdi mi, meskûn mahalde hız yaptığına.. Meskûn mahalde siren gibi korna çaldın da, tatmin mi oldun?.
Evlerinde oturan insanları rahatsız ettiğine, kenarda park etmiş arabaların arasından fırlayabilecek bir hayvanı, daha da kötüsü bir çocuğu ezme riskini göze aldığına değdi mi?.
Meskûn mahalde niye hız kısıtlaması ve korna yasağı var, biliyor musun, Şehir Magandası?.
Hadi!. Cehenneme kadar yolun var!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA