Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte hakemler!.

Fener ve Beşiktaş'tan sonra, Galatasaray da kazanırken, hakemler sonuca net etki ettiler gene..
Üç Büyükler'in ikinci yarıyı başlatan üç maçında da, sonuca etki eden hataların hep büyükler lehine olması tesadüf mü sizce?.
O kadar saf olamayız.
Başta tüm yerli hakemlerimize örnek, dünya şöhreti hakemimiz Cüneyt Çakır, bizimkilere "Eyyam" dersi veriyor, içerdeki her maçında..
Federasyon onlardan memnun. Merkez Hakem Komitesi onlardan memnun..
Üç Büyükler onlardan memnun.. Ve de cart kabakağıt, "Dördüncü Güç Medya" onlardan memnun.
O zaman devam edecekler..
Yazık.. Çok yazık!.

***
Böyle bir lig yazılmaya, eleştirilmeye değer mi, onu da tartışmak gerek ama, yazıyoruz işte..
Galatasaray, gerçekten Rıdvan Dilmen'in dediği gibi Cüneyt nam eyyamcının yardımına ihtiyaç duymayacak bir futbolla oyuna başladı.
Ama 2-0'dan sonra tükendi.
Yoruldu. En çok yorulanlar da hemen kendilerini belli ettiler..
Yana ve geriye oynamaya başlamasına rağmen büyük hatalar yapan ve rakip kontrataklarını başlatan Selçuk ve yürüyecek hali kalmayan Feghouli..
İkinci yarıyla, Kayseri'nin golü de "Geliyorum" diye bağırmaya başladı. İlk yarı sonunda orta sahada yok olan bu ikiliyi oyundan almayan, devre arasında kanat adamlarına "Beklerinize yardımcı olun" demeyen Fatih Hoca, alenen gol yemeyi bekledi. Hatta fazlasını bekledi. Feci orta ikili oyun 2-1 olduktan on dakika sonra ancak değiştirildiler.
Galatasaray maçı berabere, hatta mağlup bitirebilirdi. Puan kaybı için yeterince pozisyon verdi. Kayseri atamadı, Galatasaray yemedi değil.
Sonunda Kayseri de yorulunca ve yeni girenler, Tolga, Donk ve Sinan çok olumlu oynayınca, denge kuruldu. Hatta Galatasaray yeniden yüklenmeye başladı. Onlar da çok kaçırdı ama sonunda Rodriguez birini içeri atmayı başardı.
Benim notlarım..
Muslera (6)- Mariano (4), Denayer (4), Serdar Aziz (6), Latovlevici (4)- Feghouli (4), Selçuk (3), Ndaye (3)- Yasin (3), Eren (7), Rodriguez (4).
Sonradan girenler..
Tolga (7), Donk (7), Sinan (6).

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA