Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Fenerbahçe- Galatasaray Voleybol Türkiye Şampiyonluğu play-off yarı finalistini belirleyecek maçta, Galatasaray üçüncü seti alarak 2-1 öne geçtiği anda, yayıncı kuruluş TRT'nin maçı anlatan spikeri konuştu..
"Galatasaray kolay teslim olmayacağını gösterdi." (O an ağzımdan çıkan lafı buraya yazmama terbiyem ve savcılar izin vermez.)

***
Galatasaray maçı 3-1 kazanıp Fenerbahçe'yi eledi. Bu gülünecek halimiz. Bir de ağlanacak halimiz var. Çuvaldız kendimize..
Bir voleybol derbisi, hem de Fener'in elendiği bu derbi SabahSpor'da tek sütun bile verilmedi.
Tam beş sayfaydı spor dün.
"İtalyan futbolcunun ölüm töreni, iki de fotoğrafla, çift sütun başlık ve muhabirin resimli imzalı haberiyle verilirken bu derbi nasıl verilmez" diye beş sayfayı üç kez elden geçirdim ve buldum.
"Daçka Kartal'ı avladı" başlığı altında (Aman Kartal'ın avlanması da ne buluş. En az yüz bininci kez kullanıldı bu laf yahu) basketbol haberi var. Pazarın tüm basket sonuçları altına eklenmiş. Onun da dibine 8 punto ara başlık bile koymadan "Öte yandan" demişler..
Voleybol derbisi, basket haberinin niye "Öte yandan"ı olur arkadaşlar?. Öte yandan voleybolda da Galatasaray Fener'i 3-1 yenip elemiş.. İçten soruyorum. Eleyen Fener olsa, gene böyle mi verirdiniz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA