Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Haberciliğin tartışmasız lideri...

Bölge haberciliğinin tartışmasız lideri olan SABAH Akdeniz geride bıraktığımız haftada özel dosyaları ile gündem belirledi. Sorumlu yayımcılık anlayışı çerçevesinde her nerede bölgemize ilişkin bir şeyler konuşuluyor, yaşanıyorsa sayfalarımıza taşıyıp sizleri haberdar ediyoruz.
Bu bağlamda yıllardır Antalya'nın kanayan yarası olan Kırcami Dosyası'nı açarak Karcami'nin makus talihinin nasıl başladığını, kimin hangi dönem neleri yaptığını, imar planı için neden davalar açıldığını, Kırcami'de yapılmak isteneni ve muhtarlar ile vatandaşların görüşünü sayfalarımıza taşıdık.
Haftanın ilk iş günü olan Pazartesi günü 'Bir mektup yazdı su dertleri bitti' başlıklı manşetimizde Kadir Şahin isimli bir köylünün Isparta'ya bağlı Sağrak Köyü'nün su sıkıntısını 'Osman Abi'ye yazmasıyla bunu okuyan Isparta Valisi Memduh Oğuz'un köye sondaj sözü vermesini haberleştirdik.
Salı günü Sabah Akdeniz yönetimi olarak Kumluca'ya çıkarma yaptık.
Bölge ziyaretlerimiz çerçevesinde Kumluca da bir dizi ziyaretler yaparak sorunları, yatırımları ve çalışmaları yerinde görme fırsatı bulduk.
Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın misafiri olduğumuz ziyaret 'Kumluca'da hedef elektrik üretimi' manşeti ile sayfalarda yer aldı.
Çarşamba günü Kepez Belediyesi'nin, 'Engeliniz Engelimizdir' projesini manşetimize taşıdık. Proje ile 50 öğrenci, 50 engelli öğrenci ile 5 gün geçirdi. Projeye ilişkin tüm ayrıntılar ve yaşananlar 'Kepez'in projesi Türkiye'ye örnek' başlığı ile haberleşti.
Perşembe günü, Antalya Turist Profili Araştırması'na göre otellere gelen turistlerin yüzde 64'ünün şehir merkezini hiç görmeden ülkelerine döndüğü 'Turistin çoğu şehri görmedi' manşeti ile Sabah Akdeniz'de yer aldı.
Cuma günü, bir grup işadamı tarafından engelliler için alınan 15 adet akülü sandalyenin tesliminde yaşanan duygu dolu anları "Engelliler için 'Umut' oldular" manşeti ile duyurduk.
Cumartesi günü ise Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyelerinin YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ı ziyaretini 'Üniversite için YÖK izni yolda' şeklinde haberleştirdik.
Pazar günü, Uluslararası Tarım ve Gıda Kongresi'nin Şubat ayında Antalya'da yapılacağını ve kongre nedeniyle 80 ülkeden 3 binin üzerinde temsilcinin Antalya'da olacağını 'Dev bir kongre daha Antalya'da' manşeti ile günün haberi olarak işledik.
Bunlar Sabah Akdeniz'in manşetine çıkan haber başlıkları oldu. Bölgemize ilişkin tüm yaşananları, sorunları, olayları en güzel fotoğraflarla size ulaştırdık. Yeni haftaya ilişkin çalışmalarımız aralıksız sürüyor.
Mutlu, umutlu ve güzel bir hafta diliyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA