Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Zamana karşı yarışıyoruz...

Ne yağan yağmurun ne de açan güneşin… Ne karın ne de çamurun bir anlamı yok biz haberciler için. Hemen her koşul altında habere ulaşmak görevimiz. Siz okurlarımızı habersiz bırakmamak adına zamana karşı yarışın içindeyiz. Uğraşımız hep haberin lideri olmak. İlklerin temsilcisi olmanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz.
Geride bıraktığımız haftanın Sabah Akdeniz manşetlerine bir göz atalım; Geride bıraktığımız haftanın ilk işgünü olan Pazartesi 'Batı Akdeniz'i fırtına vurdu' başlıklı haberimizde bölgemizin 2 gün boyunca fırtına ve yağmura teslim olduğunu haberleştirdik. Salı günü yerel seçimlerde Konyaaltı ilçesine bağlanan Beldibi'nin tekrar Kemer'e bağlanacağını 'Beldibi yeniden Kemerli olacak' manşeti ile sayfalarımıza taşıdık.
Çarşamba günü ise Hollanda'nın Utrech kentinde başlayan turizm fuarına ilişkin haberimizi 'Hollanda'nın yıldızı Antalya' manşeti ile haberleştirdik. Fuara ilişkin turizmci görüşlerini ve fuarda yaşananlardan sizleri haberdar ettik. Perşembe günü 'Bütün dünyayı evlendirdik' manşetimizde Antalya'da mülk sahibi olan yabancıların bir yılda 3 bin 160 kişi arttığını kayıtlara geçtik. Cuma günü 'Tropik meyve yetiştireceğiz' başlıklı manşet haberimizde ise Antalya'da 6 çeşit tropik meyvenin bölgeye uyumu için araştırma başlatıldığını gündeme taşıdık. Cumartesi günü 'Turizmde zirve yine Antalya'nın' dedik. Turizmin oscarları olarak bilinen Dünya Seyahat Ödülleri'nin büyük finaline Antalya'nın damga vurduğunu, Türkiye'den ödül alan 4 otelden 3'ünün Antalya oteli olduğunu duyurduk. Avrupa Birliği'nin Çevre Programı kapsamında bugüne kadar hazırlanan en geniş bütçeli projeyi Burdur'a vermesini ise 'En pahalı proje Burdur'un oldu' manşeti ile Pazar günü haberleştirdik. Projenin 6 milyon Euro bütçeli olduğunu ve Burdur ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kayıtlara geçtik.
Geride bıraktığımız hafta manşete bu haberlerimizi taşırken, gündeme dair tüm gelişmeleri, yaşananları, olayları en iyi fotoğraflarla haberleştirerek karşınızda olduk. Hep daha iyi haberler vermek adına mutlu bir hafta diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA