Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Berlin'den haberler öne çıktı

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin turizm fuarına ilişkin haberler Sabah Akdeniz farkı ile Antalya'da gündem oldu. Berlin'de yaşananlar geride bıraktığımız hafta içersinde Sabah Akdeniz'de 3 kez manşet oldu. Gelişmelerin, yaşananların ve unutulmuşluğun ön plana çıktığı haberlerimizle farkımızı bir kez daha ortaya koyduk. Geçen haftanın manşetlerine birlikte göz atalım;
Pazartesi günü Antalya'nın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Runtalya Maratonu'na yer verdik. Hemen her yaştan ve gruptan 3 bin 217 kişinin koştuğu bu spor etkinliğini 'Runtalya ile coştuk' başlığı ile manşetimize taşıdık.
Salı günü Kepez Belediyesi, Milli Eğitim, Kaymakamlık ve Sabah Akdeniz'in ortaklaşa organize ettiği Sokak Basketbol Turnuvası'nın final ve kapanış törenlerini 'Hepsi Şampiyon' şeklinde haberleştirdik.
Çarşamba günü, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'na Antalyalı turizmcilerin çıkarma yaptığına dair haberimiz 'Avrupa'da fetih ITB ile başlıyor' başlığı ile manşetteydi.
Perşembe günü Berlin ITB Fuarı'nda İzmir'in, aday olduğu 2020 EXPO'sunu tanıtırken, Antalya'nın 2016'da evsahibi olacağı EXPO'yu tanıtmayı unutmasını "EXPO'yu unuttular" manşeti ile yalnızca Sabah Akdeniz duyurdu. Bu önemli ayrıntıyla Antalya'da gündem oluşturduk.
Cuma günü Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Batı Akdeniz Bölgesi'nde işsizlik sayısının 118 binden 106 bine gerileyerek işsizlik oranının yüzde 9.3'e düştüğü "Batı Akdeniz'de işsizlik azaldı" başlığıyla manşet oldu.
Cumartesi günü Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Berlin Kültür Müşavirliği'nin, ITB Berlin Fuarı'nda düzenlediği Türk gecesine Antalyalı turizmcileri davet etmemesini "Antalya'sız Türk Gecesi Yaptılar" şeklinde manşete taşıdık.
Pazar günü ise son üç yıldır çözüme kavuşturulamayan Burdur nazım imar planı sorununun çözüme kavuşturulmasını, "Burdur nihayet planına kavuştu" manşetiyle sayfalarımızda yer verdik.
Güzel haberlerde buluşmak dileği ile mutlu haftalar diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA