Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

'8 yaşından beri yurtdışında yaşıyor, orada bir yer bulur'

* Saklanması için para ve koruma lazım.
Bu çocuk Cem'se ihtiyacı yok korumaya. Yurtdışında olabilir. Bir arkadaşının yanında olabilir. Tek kalmaya da alışık bir çocuk bu. Beceriksiz bir çocuk değil. 8 yaşından beri yurtdışında yaşıyor. Çin'e, Japonya'ya, Fransa'ya, Amerika'ya gitmiş bir çocuk. Bu çocuk şimdi Avrupa ya da Amerika'ya gider. Orada bir yer bulur. Sessiz sedasız oturur.

* Mafyaya teslim edildiği söyleniyor.
Mafyaya çocuğu teslim edersen o çocuğu bir daha geri alabilir misin? Kim bunları uyduruyor. Gülüp geçiyorum bu söylenenlere.

* Yanılıyorsunuz. Yardım görüyor.
Kim yardım eder ona Sevilay Hanım? Gerçekten birileri yardım ediyor olabilir mi? Bu kadar ödül verdiler. Ben yanılmıyorum. Siz yanılıyorsunuz. Saklayan olsa bir defa ben bilirim.

* Hayatından şüphe ediyor musunuz?
Çok ediyoruz. Hem de çok. "İntihar eder mi?" diye korkuyoruz. Netice de oda bir çocuk. Hakikatten çocuk. Babası, "Acımız birdi. Oğlumuz hapis yatacak, iki oldu. Birde intihar ederse üçüncü bir acı daha gelecek" diyor. Babasının tek korkusu intihar etmiş olma ihtimali.

* Bir amca olarak sizce Cem şimdi ne yapmalı?
Teslim olup cezasını çekmeli. Beni duyuyorsa, "Teslim ol! Cezanı çek Cem" diyorum. "Hem kendi vicdanını rahatlat, hem bizleri kamuoyu nezdinde rahatlat."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA