Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Yapma Hıncal Ağabey!

Bakan Egemen Bağış'ın dili bir karış dışarıda halini fotoğraflayan, sonra da servise koyan Anadolu Ajansı'na eleştirimi yerden yere vuran Hıncal Uluç 'a cevap vermek, "Haddim değil" deyip, konuyu donduruyorum! "Niye?" diye sormayın. Niyesi ortadadır. Büyük ustadır. Üstattır. Ayrıca yarım asırı sadece gazetecilik yaparak geçirmiş bir duayenin mesleki konularda gösterdiği tepki onun yanında çömez olan benim gibi bir yazar için öğretidir. Derstir!
Tamam yani. Tamam da...Benim de Hıncal Ağabey'e naçizane bir tavsiyem olacak izniyle. Demiş ki yazısının sonunda; "Sevgili Sevilay, fotoğraf hangi gazetelerde çıktı, bana söylesene, arşivden buldurup bakayım.. Vallahi merak ettim!.."
Yapma Hıncal Ağabey! O fotoğrafı bulmak için gazetelerin arşivine bakmana gerek yok. Yorma Yasemin'i Allahaşkına. Teknoloji çok ilerledi 52 yılda. Google'a gir, "Egemen Bağış+ dili dışarıda" yaz. Arama tuşuna bas. Fotoğraf şak diye önünde. Hem de istemediğin sayıda!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA