Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Yeşil yaşıyor... Peki ama nerede?

Son günlerin en bomba kitabı hiç kuşkusuz, "Yeşil" kod adıyla bilinen Mahmut Yıldırım'ın oğlu Murat Yıldırım'ın yazdığı kitap. Çok karanlık bir dönemin en önemli figürlerinden olduğu bilinen, kod adı Yeşil olan Mahmut Yıldırım'ın hayatından bazı kesitlerin anlatıldığı ve ilk kez gün yüzüne çıkarılan 21 fotoğrafın yer aldığı bu kitabı henüz okuma fırsatı bulamadım. Ancak basına yansıyan özet bölümlerinden edindiğim kanıya, haber kaynaklarımdan aldığım bilgilere göre bu kitabı yazan kişi kesinlikle oğul Murat Yıldırım değil!
Peki kim?
Sizce, kim bilebilir bunca karanlık ilişkilerin kilit adamı olan Mahmut Yıldırım'ın işlediği iddia edilen cinayetlere, kurduğu karanlık ilişkilere dair ayrıntıları?
Gerçekten oğlu Murat Yıldırım olabilir mi bu kişi?
Kesinlikle hayır!
Murat Yıldırım'ı yakından tanıyanlar biliyor. Diyorlar ki; Bırakın gerçek bir hikâyeyi böylesi önemli bir belgeye dönüştürmeyi, hayal mahsulü olan bir konunun bile sıradan bir hikâye kitabına dönüştürülmesine katkı sunabilecek birikime sahip değil!
O halde kim yazdı bu kitabı?
İki ihtimal kalıyor...
Ya onu bu karanlık ilişkilerde kullandığı iddia edilen devletin kadrolu istihbaratçılarından biri, ya da kendisi...
Doğru yanlış bilmem! Bir istihbarat uzmanı haber kaynağıma göre ikinci ihtimal daha ağır basıyor. Ona göre Yeşil Mahmut yaşıyor. Ama çok hasta. Hasta olduğu kadar yorgun ve bitkin. Ama artık yıllardır saklandığı yerden çıkarak kamuoyuna kendini anlatmak istiyor. İşte belki de bunun için yıllardan beri yazmaya uğraştığı Yeşil'i çıkardı önce piyasaya. Ve belki de şunu demek istiyor: "Önce bu kitabı okuyun, sonra birlikte tartışalım."
"Peki nerede yaşıyor olabilir?"
sorusunun yanıtına ise kafaları allak bullak eden ilginç bir cevap veriyor bizim uzman:
"Ege kıyılarındaki çok korunaklı bir tesiste..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA