Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Alın size tepki!

Ben Emre Aköz'ü okumam. Hep aynı konular üzerinde benzer yorumlar yaptığı için nedense yazıları ilgimi çekmiyor. Yazdıklarında bana farklı gelecek, bilmeyip de öğrenebileceğim herhangi bir bilgi bulamayacağımı bildiğimden olsa gerek SABAH'ın sayfalarını çevirirken her zaman onu es geçerim...
Geçen hafta bir yazı kaleme almış Alevilerle ilgili. Son derece gereksiz bir yazı...
Onu da gazetenin içinden bir arkadaşım sabahın erken saatlerinde arayıp, "Okudun mu? Alevilere, 'Darbe şakşakçısı, CHP kuyrukçusu, Ergenekoncu' demiş zat-ı muhterem. Tepki gösterecek misin?"diye sorunca haberim oldu.
Sonra o aramalar çoğaldı... Uzadı da uzadı... "Tepki de tepki" diye bağırmaya başladı ahali...
"Ne yazsam, ne yapsam acaba?" diye çok düşündüm taşındım ve sonra bir bilene sormaya karar verdim. Bir üstada açtım durumu. Dedi ki; "Sakın olayı büyütme, onun istediği zaten kendini tartıştırmak.
Ona, onun istediği şekilde cevap verme. Ona cevap vererek onu mutlu etme!"
Her zaman büyük sözü dinlerim...
O nedenle, beni gazlamaya çalışanlarınkini değil, kendi bildiğimi okumaya karar verdim.
Yani tepkisiz kalmaya...
Haaa, bu duruma şaşırıp, "Neden yahu?" diye soranlarınız varsa aranızda, ona da cevap vereyim:
"Allah aşkınıza, okumadığım, okumak için bir neden bulamadığım bir adama neden boşu boşuna tepki göstereyim? Neden çok değerli olan vaktimi ve bu sütunları boşu boşuna heba edeyim?
Yazık değil mi bu kaleme ve bu köşeye?"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA