Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

A be benim safoş kaymakamım!

Adam genç, bir o kadar safoş... Üstüne bir de kaymakam! Öyle saf öyle saf ki, basına sızan ve 2 günden bu yana tüm televizyonların haber saatlerinde durup durup döndürülen çılgın veda partisine açıklama getirmek için çıktığı kameraların karşısında ıkına sıkına diyor ki; "Bilemezdim. Adamların geleneği buymuş. Ne diyeydim yani? 'Kusura bakmayın ben bunu kabul edemem mi?' Sonuçta ben 4 yıldan beri bu insanlarla aile gibi olmuşum. Yapmak istedikleri jeste hayır diyemezdim. Benim kitabımda hayır yazmaz ki..."
Diyorum ya safoş...
Boşuna değil!
Ki öyle olmasa, kendisini arayıp, "Veda gecenizde rakı içip, dansözlerle göbek atıp, kova kova suyu kafanıza boşaltıp, o güzelim donumsu mayonuzla havuza dalmışsınız. Nedir açıklamanız tüm olan biten bu rezalete?" diye soru soran basın mensuplarına, onca ipe sapa gelmez açıklama yapmazdı!
Biraz kafayı çalıştırsa, azıcık kurnaz olsa aslında vereceği cevap belliydi bizim medya mahallesinden arayanlara:
"Size ne kardeşim! İçerim de, dalarım da, göbek de atarım. Tüm bunlardan si-ze neeee? Göbeği kaymakamlık binasının içinde mesai saati içinde mi atmışım? O birbirinden hoş dansöz hanımları makam odama mı doldurmuşum? Rakı içtim, şarap içtim, havuza daldım! Bunların hepsini görevim sona erdikten sonra arkadaşlarımla birlikte keyfim için, kendim için yaptım. Ohhhh sefammm olsun! Var mı bir diyeceğiniz arkadaş? Kime ne benim özel hayatımdan? Ne açıklaması yahu! Açıklama mı istiyorsunuz? Yazın... 'Çılgın partinin başkahramanı Kaymakam Sedat Yıldırım diyor ki; O gecenin bütünü kamuya değil tamamen bana aittir. Bir tek Allah'a, bir de evdeki karıma, çoluğuma, çocuğuma hesap veririm! Başka da kimseye verecek hesabım yok! İçişleri Bakanlığı'na da, müfettişlerine de selam olsun. Herkes işine gücüne baksın!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA