Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Siz kimi kandırıyorsunuz?

Tek bir soru sordum Soner Yalçın ve ekibine... Dedim ki "Akif Beki'nin askerde 28 gün boyunca terlikle dolaştığını manşetine taşıyan siz, neden Ahmet Hakan'ın askerden yırtmasına sebep olan dalak macerasını görmediniz?"
Kaçamak bir cevap verip, "Eee çünkü senin haberin yalandı! Doğruluğu yoktu!" demekle yetindiler...
Bu cevap üzerine tekrar sordum:
"E be canım kardeşim madem benim haberim yalandı...
O halde...
1) Ekibinizin ikinci adamı Oray Eğin neden benden 2 yıl evvel bu dalak mevzusunu gündeme getirmişti?
2) İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Ahmet Hakan'ın hakkımdaki şikâyetini neden yersiz bulup, takipsizlik kararı verdi...
3) Yalansa, neden Genelkurmay Ahmet Hakan'ın çürük raporu hakkında inceleme başlattı?"
Sonra da ekledim cevabı içinde saklı son sorumu:
"Bir dönem topla, tüfekle saldırdığınız, yatağına çiş kaçırmasından tutun da, gece hayatına olan düşkünlüğüne, gazeteciliği ticari amaçlarla kullanmasından, gazetecilikten zerre kadar anlamayıp sektörü kirlettiğine dair hakkında atıp tuttuğunuz Ahmet Hakan'la son dönem girdiğiniz yakın ilişkiler mi sizin dalak macerasını yeniden görmenize engel oldu?"
Peki ne yaptılar?
Her zamankini! Yani, "Vay sen misin bunu soran?" deyip, ekibin en düzeysiz tetikçi kaleminden bel altı vuruşlarla beni sindirmeye çalıştılar...
Hakkımda istihbarat yapmak için o eski Aydınlıkçı kafasıyla girdiler tüm hayatıma... Nerde oturuyorum, kocam ne iş yapar, eğitimimiz nedir, kaç çocuğum var, hangi okulda okur, ne yerim, ne içerim, dinim, mezhebim, memleketim...
Bunu yaparken de benimle geçmişte çalışmış olup bana hasım olan bazı alçak müfterilerden faydalandılar... "Sevilay'ın defterlerini açıyoruz" diye yola çıkıp, bula bula 6 yıl evvel yaptırdığım burun ameliyatımla ilgili çok önemli detaylara ulaştılar... Ameliyatı yapan doktoru, "Sen bana güzel bir burun yap. Ben de sana güzel haberler yapayım. Seni parlatayım" diyerek kandırdığımı yazdılar...
Rezilliğe bakın! Sen kalk Doğan Grubu'nun POAŞ'tan devlete attığı 1.2 milyar dolarlık vergi kaçakçılığı kazığının raporunu, Hilton'daki imar oyunları dosyalarını, onlarca belediye başkanının ve siyasilerin gizli ajandalarını yakala, keriz gibi bu haberlerden onların bildiği yöntemleri kullanıp nemalanmayı akıl etme, sonra da git üç kuruşluk burun ameliyatı için şerefini, onurunu, kalemini ayaklar altına al!
Bakalım, hayatında bir tane adam gibi habere imza atamamış, gazetecilik etiğinden, haberciliğin hangi ritüelleri gerektirdiğinden bihaber, ortak özellikleri Nişantaşı sokaklarında dolanıp halkı aşağılama ve küçük görme olan, göz önündeki insanlara hakaret etmeyi bir meziyet sanan bu ekip, mahkemede bu iftiralarını hangi belgelere dayandırıp ispatlayacak?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA