Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Şeffaflık soruları

Neyse şimdi biz onun bu oyalama taktiği oyunlarına prim vermeden yeniden soralım şu bir türlü ce-vap-la-ya-madığı soruları... Ve bunu onun o muhteşem üslubuyla yapalım bu kez...
BİR: TRT'nin siyasilerin arpalığı olduğunu, yöneticilerin hepsinin kurumun parasını çarçur ettiğini defalarca kaleme alan sen, neden kardeşin Abdullah'ın gizli ortağı olduğu One Ajans 2 Ocak 2009'da TRT ile 45 milyon liralık (eski parayla 45 trilyon!) o sözleşmeyi imzalayınca sus pus oldun? Bunun için mi imza tarihinden tam 3 gün sonra, kurumun genel müdürü İbrahim Şahin'i yıkayıp yağlayan, "Yıldızı yükselen bürokrat!" yazısını kaleme aldın?
İKİ: Çoğu zaman AKP'ye vuran sen, neden bazı AKP'li belediye başkanlarını öve öve bitiremeyen yazılar kaleme aldın? Bu başkanların kaldırım taşlarına dahi methiyeler düzerken amacın kardeşin Abdullah'ın o belediyelerden iş koparması mıydı? Mesela, 7 Eylül 2007'de, "İki başkana dikkat!" başlığı ile kaleme aldığın o yazıdaki iki belediyeden kardeşin Abdullah iş aldı mı, almadı mı?
ÜÇ: Adeta ticarethaneye çevirdiğin o köşeden yaptığın bu gizli piar çalışmalarından patronajının haberi var mı? Bir önceki makalem sonrası genel yayın yönetmenin Ertuğrul Özkök şoke olmuş bir halde sana, "Doğru mu Ahmet bu yazılanlar?" dedi mi, demedi mi?
DÖRT: Sen tüm bu yazdıklarımdan sonra hiç kendi kendine, isyan edip, "Ya settar! Nedir benim düştüğüm bu garabet çukuru? Nasıl böyle rezil ettin beni? Daha yeni gelmiştim ben umreye... O kadar yalvardım sana, 'Ne olur beni incitme! Beni sev, kolla, bana sahip çık!' diye... Neler oluyor settar? Neden beni rezil ettin cümle âleme? Ne yapacağım şimdi ben? Ne diyeceğim ahaliye?" demek zorunda kaldın mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA