Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Ahmet Altan rezilmiş, Ahmet Hakan ise vezir!

Taraf gazetesi yanlış bir habere imza attı. Akabinde, büyük bir erdemlilik göstererek bu yanlış haberinden dolayı tüm kamuoyundan ve haberde hedef alınan NTV televizyonundan özür diledi.
Hızlı dönüşleri, akıl almaz maceralarıyla kamuoyunun hayretle izlediği Ahmet Hakan ise bu durumdan hemen vazife çıkarıp Taraf'ın yayın yönetmeni ile alakalı komedi ötesi bir tespitte bulundu...
"Ben Ahmet Altan olsa idim, gazetecilik işini bırakıp bir kıyı kasabasında balıkçılığa başlardım!" dedi.
Sonra da, "Türkiye'de her şey olunur ama bir tek rezil olunmaz" diyerek enteresan bir şekilde çok doğru bir saptamada bulundu.
Sevgili okurlar... Bendeniz Ahmet Hakan'ın bu saptamayı Ahmet Altan boyutundan bakarak değil de, kendi durumundan yola çıkarak yaptığını düşünüyorum.
Neden mi? e düşünsenize:
1) Yıllar önce askerden kaçmak için çizdirdiğiniz mideniz, aldırdığınız dalağınız kanıtlarıyla, şahitleriyle ve belgeleriyle ortaya dökülecek...
2) Laik kesime yaranmak için mevcut hükümet aleyhine yazılar döşendiğiniz bir zamanda maaile o hükümetin para kaynaklarından beslendiğiniz ortaya çıkarılacak! Ve o para kaynaklarının patronlarına hoş görünmek için Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinde kaptığınız köşeden yalakalık ve yağdanlık yaptığınız ispat edilecek...
3) "Ne oldum delisi" olup, fütursuzca ve dengesizce aktığınız gece âlemleri, ülkenin ünlü hatunlarıyla çekilmiş fotoğraflarınız günbegün gazetelerin manşetlerini süsleyecek...
4) Ankara'nın en ünlü restoranında karşılaştığınız evli barklı siyasi bir kadın hakkında cep telefonu üzerinden ahlaksızca dedikodu yaptığınız tespit edilecek ve dedikodusunu yaptığınız kadın tarafından restoranın orta yerinde azarlanıp rezil edileceksiniz.
Tüm bunlara rağmen hiçbir şey olmamış gibi ortalıklarda dolaşıp, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz!' Bakın bu hafta da yine en çok haberi yapılan yazar ben olmuşum! Vezir yine benim anlayacağınız!" deyip gevrek gevrek gülüp etrafınıza caka satacaksınız!
Şimdi sorarım sizlere:
Bir insanın rezil olması için yeterli olan tüm bu argümanlara rağmen o insanın arlanmadan çıkıp, "Türkiye'de her şey olunur ama bir tek rezil olunmaz" saptamasını yapması sizce de hakikatli bir tespit değil midir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA