Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Medyada kokain paniği!

Yılbaşı akşamı X bir gazetenin, X bir yazarı 105 gram kokainle gözaltına alındı ve tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Ne garip tesadüf ki bu X yazar, medyadaki iftiracılıkları ve yalancılıkları ile meşhur malum çetenin de has elemanlarından biri... Biliyorsunuz ki, canlarını sıkan her kaleme organize olarak saldırmayı alışkanlık haline getirmiş bu malum çetenin mağdurlarından biri de bendim. Duydum ki X yazarın tutuklanması ve ardından medya sitelerinde yazılıp çizilenler bu çeteyi perişan etmiş. Korkudan sus pus olmuşlar. Hatta sürekli başkaları hakkında dedikodu yayıp, hakaret ettikleri şu meşhur twitter alanından bile çekilmişler.
Anlayacağınız ödleri b.... karışmış durumda...
Öyle korkmuş, öyle korkmuşlar ki, söz konusu kokain meselesi ve iddialara ilişkin yazılar yazan medya sitelerine avukatları aracılığı ile mesaj gönderip, "Haberi kaldırın sitenizden... Yoksa size dava açarız" filan diyorlarmış.
En büyük korkuları ise, iftira, yalan ve düzmece yazıları ile daha evvel saldırdıkları kalemlerin topyekûn kaleme sarılıp bu rezaleti köşelerinden yazmasıymış.
Onlara tavsiyem korkmasınlar.
Çünkü hiçbirimiz onlar gibi kötü ruhlu değiliz.
Evet bizim yerimizde onlar olsaydı şimdi o pis kalemleri at koşturuyordu dağıtıldıkları gazete köşelerinde.
Ama biz o değiliz.
Biz insanız be...
Onlar gibi şırıngayla hormon verilip, değişime uğrayıp insanlıktan bihaber tipler değiliz...
Malum çeteye not: Sanmıyorum ama umarım bu son yaşadıklarınız size ders olur. Bir de bırakın panik olmayı da Metris'teki o kankanıza sahip çıkın. Çocuk perişan bir haldeymiş... Arkadaşlık kötü günde belli olur. Hastane ve hapishane ziyaretleri, destekleri asıl dostluğun gösterilmesi gereken yerlerdir. Bugün bunu gösteremeyecekseniz ne zaman göstereceksiniz?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA