Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Cindoruk Genel Başkan, Sarıgül Başbakan!

Eminim Mustafa Sarıgül'ün başını çektiği Türkiye Değişim Hareketi'nin neden bir türlü partiye dönüşemediği sizin de dikkatinizi çekiyordur.
Dikkat çekmeyecek gibi de değil zaten.
Peki, "Başbakan olacağım" şiarıyla yola çıkan ve meydan meydan dolaşıp, "İlk seçimde iktidarı AKP'den teslim alacağım" diyen Sarıgül, TDH'sını neden partileştirmiyor?
Güç aldığı ve kendisi için sağlam sığınacak bir liman olarak gördüğü Şişli Belediye Başkanlığı'nı bırakmak istemiyor da ondan!
Biliyorsunuz ki, partiyi kursa, Genel Başkanlık koltuğuna oturmak zorunda. O zaman da yasa gereği Şişli'sinden de vazgeçmek zorunda.
Eee vazgeçemediğine göre o halde bir dahaki seçime Sarıgül nasıl başbakan olacak?
İşte sayın okur sizlere muhteremin B planı! Görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Eğer sonuç bulursa Sarıgül, ekibi ile birlikte Hüsamettin Cindoruk'un genel başkanlığındaki DP'ye geçiş yapacak!
Böylece hem seçimlere kadar bir türlü vazgeçemediği Şişli'yi kaybetmeyecek, hem de seçimlerde adını koyup, seçmenlerinden pusuladaki DP'nin altına mührü basmalarını isteyecek.
Olur da kazanırsa (ki ben seçimdeki yüzde 10 barajını geçeceğine yüzde yüz inanıyorum), Genel Başkan Cindoruk, Başbakan ise Mustafa Sarıgül olacak!
Peki bu organizasyonu akıl eden, kurgulayan kim?
Ya da kimler?
Sıkı durun!
İşin mimarı Süleyman Demirel...
Alt kadroyu sayıyorum size:
Mesut Yılmaz, Hüsamettin Özkan, Hikmet Çetin, Gürbüz Çapan gibi eski ama bir o kadar da deneyimli siyasetçiler...
Bakın buna bağlantılı bir bomba daha açıklayayım sizlere!
Geçenlerde CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun ikiz kardeşi CHP'den istifa edip Demokrat Parti'ye geçti.
Peki niye?
Acaba ikiz Kılıçdaroğlu'na vahiy mi inmişti bugüne kadar en ufacık bir alakası dahi olmayan DP ile ilgili. Vahiy değil elbette.
Sarıgül'ün B Planı'nın ilk ayağı gerçekleşti bu transferle...
Daha devamı gelecek.
Bundan böyle sık sık transfer haberleri okuyacağız.
TDH'ye değil ama Cindoruk'un genel başkan olduğu Demokrat Parti'ye!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA