Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

O Lada'daki sen miydin gerçekten Soner Yalçın?

Bildiğiniz gibi Jitem'in kilit ismi emekli binbaşı Cem Ersever'in elleri arkadan bağlanmış, ağzı bantlı, kafasına iki el ateş edilmiş cesedi 1993'te Ankara Elmadağ çıkışında bulundu. Hâlâ aydınlanamayan bu cinayete dair onlarca tevatür dolaştı ortalıkta. Emniyet Müdürü Hanefi Avcı son günlerde yok satan, "Haliç'te yaşayan Simonlar" kitabında Ersever cinayetine dair de inanılmaz bir iddiayı dile getirmiş. Hem de kitap çıktığı günden bu yana sahibi olduğu internet sitesinde Hanefi Avcı'ya en büyük desteği veren Soner Yalçın'la ilgili. Avcı, Ersever'in en yakın dostu, derin işadamı Cemal Alparslan Ertuğ'un iddiasına dayandırarak diyor ki adeta 198. sayfada; "Cem Ersever öldürülmeden evvel birlikte görüldüğü son iki kişiden biri o dönem Aydınlık dergisinde muhabir olarak çalışan Soner Yalçın'dı! Tanıklardan birisi Habur Gümrük Muhafaza Müdürü olarak çalışmış Ali Balkan Mete'nin şoförü Kemal Sadık Uzuner. Diğeri de Ersever'in birlikte yaşadığı Neval Boz isimli kadın!"
Şimdi bu ülke günlerdir Hanefi Avcı'nın Gülen Cemaati'ne dair ortaya attığı iddiaları tartışıyor. Ama kimse hâlâ aydınlatılamamış Ersever cinayetine dair bu ayrıntıyı konuşmuyor. Diyelim ki Hanefi Avcı doğru söylüyor ve Gülen Cemaati her bir yanımızı sarıp sarmalamış. Tamam bunu konuşalım! Ama yanı sıra içinde kan olan bu karanlık cinayete dair bu korkunç iddiayı da konuşalım!
Gelin, araştırmacı-gazeteci Tutkun Akbaş' ın medyagundem.com adlı internet sitesinde yer alan bu anekdotu masaya yatıralım! Soner Yalçın derhal cevap vermeli Hanefi Avcı'ya!
Acaba gerçekten Cem Ersever'in ölmeden hemen önce görüldüğü o Lada'da kendisi de var mıydı, yok muydu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA