Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Negatif misiniz?

Dün telefonda konuşurken, "Bedenim değil ama zihnim çok yoruldu. Ahhh bir güç keşke beni şöyle yemyeşil bir mekana ışınlasa. Çünkü katiyen uzun yol yapacak halim yok!" dedim dünya tatlısı arkadaşım Esra'ya (Erol)!
Epeyce dertlenmişim demek ki! Acıdı halime zavallı kız. "Eee kap kocanı oğlunu takıl bize o zaman" dedi. Nereye filan derken bir baktım ki biz Sapanca'dayız! Işınlanmış gibi olduk sahiden. Çünkü yol sadece 1 saat 10 dakika sürdü Bahçeşehir'den. Güral Otel'e yerleştik. İnanılır gibi değil! Otele giriş yaptıktan birkaç saat sonra bütün negatif elektriği attım üzerimden. Çünkü tarif edilemez muhteşem bir yeşilin, doğal güzelliğin ortasına düştük. Demem o ki; Eğer siz de negatif yüklüyseniz. Değerlendirin şu 2 günü ve atın kendinizi Sapanca'nın kucağına! Ve lütfen görün yeşil doğa nasıl bir fark yaratıyor insanda!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA