Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

CHP'yi yazmaya devam arkadaşlar...

Yazıyorum ya CHP'yi. Tonla e-mail, telefon ve mesaj geliyor.
"Kardeşim... Yazacak başka şeyin yok mu? Niye illaki CHP? AKP'yi yazsana! AKP'nin parti meclisini, MYK'sını yazsana! CHP'nin değil de, onların parti içi meselelerini tırtıklasana!"
Şimdi oturup bu eleştirileri getiren arkadaşlara tek tek cevap yazıp, "Ahhh vahhh..." diye ağlayacak değilim.
Düşündüm de en doğrusu, "Lütfen CHP'nin içişlerini yazma!" diyen malum tayfaya toplu halde cevap vermek!..
Müsaadenizle bugün CHP'yi yazmama alınan, doğruları yazdığım için ne yapacağını şaşırıp beni hakaretlere boğan çok değerli bazı CHP'li dostlara sesleniyorum!
"Arkadaşlar! Yazar dediğin adam ancak uzman olduğu konuda yazar! Kusura bakmayın ama ne yapayım ki ben de CHP konusunda uzmanım. Vallahi siz de biliyorsunuz ki bendeniz doğduğum günden beri AKP'lilerle değil, CHP'lilerle, yani sizlerle beraberim! O nedenle de CHP'de kim ne işe yarar, kim ne halt eder, kim kiminle ne ilişki içindedir, kimin bağırsaklarında ne kadar parazit var bilirim! Emin olunuz ki bilsem AKP'nin içinde de dönen fırıldakları falan gözümü kırpmadan yazarım. Ama inanın bilmiyorum. Tanımıyorum, çünkü adamları çok fazla. Ben sizi tanıyorum, onun için de sizi yazıyorum! Ne yapayım yani? Çok iyi bilmeme rağmen partinizin iç işlerini yazmayayım mı?"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA