Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Bir tweet attım ortalık karıştı!

Kürt sorunu eksenli tartışmalarda, yorumuna en çok başvurulan ve politik zeminde söz hakkı muteber olan Diyarbakır Barosu'nda seçimler yapıldı. Seçim öncesinde eski CHP Milletvekili Mesut Değer kaynaklı bir yığın kulis gelmişti kulağıma. Mevcut başkan Mehmet Emin Aktar'ın aday olmayacağı ve Sedat Çınar lehine adaylıktan çekileceği, aynı adayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun da desteklediği öne sürülmüştü. Seçim bitti. Çınar kaybetti. Kazanan Tahir Elçi oldu.
Yapmaz olaydım; bu sonuç üzerine önceki gece bir yorum yaptım Twitter'da. Ortalık karıştı. Önce Aktar aradı, sonra da Tanrıkulu. Her ikisi de Çınar'ı desteklemediklerini beyan ettiler. Ancak Aktar; "Kimsenin lehine çekilmedim. Oyumun rengini teyzemin oğluna bile söylemedim ama buna rağmen bazı insanlar adımı kullanıyor ve bundan çok rahatsız oluyorum!" dediği açıklamada şöyle de bir yorum yaptı:
"Tanrıkulu'nun Sedat Çınar'ı desteklediği doğru. Zaten o desteklediği için Sedat beklediği kadar karşılık bulamadı!" Kimin doğruyu söylediğini kimin söylemediğini bilmiyorum ama birileri kesinlikle yalan söylüyor! Bu birisi Mesut Değer olabilir mi inanın onu da bilmiyorum!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA