Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Peki Jennifer Lopez kime oy verir?

Evi kendi mi gördü aldı gerçekten yoksa tanıtım gayesiyle hediye mi edildi bilemem. Ama her ne olursa olsun Lopez'in bizim memlekette bir ev sahibi olması güzel iş kardeşim. Şahane bir olay! Kim düşünmüşse, kim akıl etmişse bu olayı aklına sağlık. Helal olsun. Süper bir tanıtım oldu. Hem Türkiye, hem İstanbul, hem Ataşehir, hem de Metropol Projesi adına.
Tebrik ediyorum fikrin babalarını, analarını ve uzatmadan asıl mevzuya giriyorum.
Önceki gün Meridien Otel'de projenin sahipleri GAP ve Varyap inşaatın Jennifer Lopez'in şerefine düzenlediği kokteyldeydik. Gelen her davetli yanına Jennifer aşkıyla yanıp tutuşan başka birini de alıp geldiği için izdiham yaşandı resmen. Kadıncağız onca kalabalığa ve kargaşaya rağmen oturdu saatlerce mekanda. Acayip sempatik bir hatun. Kim gidebildiyse yanına bir kare fotoğraf için kimseyi kırmadı. Yüksünmeden, trip atmadan herkesin gönlünü yaptı. Bir elinde yeni evinin anahtarı, diğer elinde 18 yaş küçük sevgilisinin eli pek bi mutlu görünüyordu JLO. "Gelecek misin? Oturacak mısın satın aldığın evde?" diye soranlara da, "Tabii geleceğim. Çocuklarım çok sevdi İstanbul'u" diyordu. Tabii bu arada çok ilginç diyaloglara da şahit oldum gecede. Jennifer'la iki çift laf edemedim ama madene düşmüş gibiydim adeta. Kah uzun zamandan beri görmediğim dostlarla, kah nam-ı değer Polat Alemdar olan Necati Şaşmaz gibi karşılaşmayı çok arzu edip de bir türlü karşılaşamadığım simalarla ayak üstü olsa da sohbet etme imkanı yakalamak keyifliydi. Yeri gelmişken gecenin ev sahipliğini yapan Çalık Holding İnşaat Grup Başkanı Ahmet Taçyıldız ve eşi Hande Taçyıldız'a düzenledikleri bu güzel davetten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu arada Şaşmaz'ın bu kadar hoş sohbet bir insan olduğunu bilmiyordum. Polat Alemdar gibi duruyor dışarıdan baktığınızda gerçek hayatta da ama şeker bir muhabbet adamı aslında. Epeyce konuştuk. Dizinin senaristi Bahadır Öktener seyrinde güzel bir Elazığ mı Malatya'ya bağlıydı, Malatya mı Elazığ'a bağlıydı çekişmesi yaptık. Uzun zamandan beri görmediğim Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü de görmem iyi oldu. Bizim ana gündemimiz JLO idi ama Sarıgül'ün tek bir gündemi vardı. O da Maslak'tı! Bütün gece sadece bana değil, kim selam verse ona Maslak'la ilgili dert yanıp durdu. Bir ara kulak misafiri oldum. Selma Türkeş'e diyordu ki; "Göreceksiniz. Bu yapılan yanlış bizim lehimize dönecek sonunda. Hükümet bu yaptığının karşılığını ileride alacak ve Ayazağa Halkı bizimle birlikte olacak" Bence çok manidardı bu sözleri. Ayazağa da, oradaki seçmeni de Sarıyer'e kaptırdığına göre ne demek istiyor acaba Sarıgül? Acaba Büyükşehir'e aday olacağını filan mı ima etmeye çalışıyor? Aday olduğum zaman Ayazağalıların oyu cebimde mi demeye getiriyor? Bilemedim.
Neyse...Dedim ya, JLO'lu gecede çok farklı isimler vardı. Kulis cennetine düşmüş gibiydim. Aha size bir bomba daha! Halis Toprak'ın kızı Ayfer Toprak eşi Cengiz Karavan ile gelmişti. Numan Ceyhan'ın göbeğinde olduğu siyaseti bol bir muhabbet çevirdik. Yazma filan dedi Ayfer Hanım ama ben dayanamam bu bomba kulisi yazmamaya! Sıkı durun! Beşiktaş ilçesinde AK Parti'nin üyesi olan Ayfer Hanım yerel seçimlerde sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Eğer uygun ortam oluşursa belediye başkan adayı olmak istediğini açık ve net biçimde söylüyor. Hangi ilçe olduğunu yazmayacağım çünkü o kısmı şu anda muallak. Bu arada Metropol Projesi'nin kendi sınırlarında olduğuyla habire övünç duyan Ataşehir Belediye Başkanı Battal Şimşek'i göremedik gecede. Temsilen yardımcıları gelmişti. Bir ara Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan'a "Jennifer'ı kaptınız da, bakalım hatun beğenecek mi belediyenizin hizmetlerini?" diyerek takıldım. Bayağı iddialı konuştu Kayhan, "Jennifer'in oy vermemesi için hiçbir sebep yok. Zira İstanbul'un en iyi belediyecilik hizmetini biz sunuyoruz!" diyerek. Bişi demedim cevaben. Çünkü kim iyi, kim kötü, kim ak, kim kara nasıl olsa 1 yıl sonra yapılacak seçimde hep beraber göreceğiz.
Yerim olsa diğer kulisleri de yazmayı çok isterdim azıcık keyiflenin diye ama yer darlığından kesmek zorundayım.Bu arada lütfen kimse bana, 'Ortalık toz duman. Yazdığın şu yazıya bak!' filan diye mesajlar yollamaya kalkmasın sakın. Biliyorum ortalık toz duman, hatta ateş altında ama yeter artık! Bırakın ara sıra ben de böyle geyikler yapayım. Kas kas kas nereye kadar yahu! Nereye kadar?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA