Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Korkma ve titreme artık kardeşim!

Allah var ben sırf artistlik olsun diye böyle yazıp çizdiklerini sanıyordum. Öyle sandığım için de pek aldırış etmiyordum. Ancak geçenlerde eski bir cemaatçi Paralel Çete'nin sosyal medyada algı operasyonu için kullandığı bazı hesapların ısrarla 'Kork ve Titre! Kaybedeceksiniz!' sloganını kullanmasının da arka perdesinde yine istenen algıyı oluşturma niyeti olduğunu aktarınca dikkat kesildim şu 'Kork ve Titre!!!' meselesine.
Cemaati çokkk yakından tanıyan kaynağım alenen tehdit içeren bu sloganların sürekli kullanılmasının tek amacının, aslında kendilerine karşı mücadele edenlere değil, tabanlarına ve onlardan evvelden beri korkan tırsak işadamlarına çetenin hâlâ dimdik ayakta ve çok güçlü olduğu mesajını vermek olduğunu söylüyor. Aynen şunu diyor:
Şu kesin ki itibarları ve güçleri yerle bir. Ancak bu durumu tersine çevirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü eğer bu gerçek anlaşılırsa hem kendilerine halisane duygularla bağlı tabandaki saf insanları, hem de kurdukları korku imparatorluğu sayesinde kendilerine muhtaç ettikleri bazı kerli felli işadamlarını tutamazlar. En büyük para kaynaklarının bu noktalar olduğunu sakın gözden kaçırma. Bunlar eskiden hangi işadamının kapısını çalsalar tek lafla dünyanın parasını kopartırlardı. İşadamları da bunların yargı ve emniyette kurdukları hâkimiyetin farkında olduklarından itiraz etmez ve ne isterlerse yerine getirirlerdi. 17 Aralık ve sonrası çok büyük kopuşlar olduğu gerçek ama bunca rezilliklerine rağmen hâlâ bir kısım insan bunların yanında yer alıyor. Bazı işadamları da yine el altından destek vermeye devam ediyor. (Bu arada o işadamlarının adını da verdi) Çünkü korkuyorlar. Bunun sebebi de işte çektikleri algı operasyonu. Farkındaysanız her fırsatta 'Biz hâlâ aynıyız ve güçlüyüz... Ve günü geldiğinde bize bu yapılanların hesabını soracağız!' mesajını vermeye çalışıyorlar. Örgütün liderinin talimatı bu doğrultuda çünkü: 'Nasıl yaparsanız yapın hâlâ aynı güce sahip olduğumuzu gösterin!' Tabii... Benim gibi meseleyi doğru okuyanlar yemiyor bu numarayı ama okuyamayan safoşlar yiyor. Çoğu akrabam olan yakınımla konuştuğumda koydukları argüman hep bu! Hâlâ bütün güçleriyle maddi destek sağlıyor olmalarının nedeni kendi elleriyle yarattıkları bu canavarın dönüp de kendilerini de yeme korkusu. Ve emin ol bunların içinde koca koca holding patronları bile var. Bunlara artık birilerinin çıkıp 'Korkma ve titreme kardeşim! Pensilvanya ve örgütünün gücü de itibarı da sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir tarafında yerle bir!' demeli!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA