Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Benim davam

'Barış için, çözümün devamı için HDP barajı geçmeli!' dedim ya! AK Parti'lilerin bir kısmı 'hain' ilan etti bendenizi. İktidar düşmanları ise 'dönek!' Bir kısım diyor ki: "Sen davanı sattın!" Öbür kısım ise "Baktın ki gemi su almaya başladı; kaçıyorsun!" Hiç kimseye yaranmak gibi bir derdim yok! HDP'nin barajı geçmesi konusunda aldığım tavırdan dolayı da son derece memnunum. Ben barış süreci başlasın diye taşın altına elimi koymuş bir gazeteciyim. Dün, 'İnin dağdan, gelin düz ovada siyaset yapın!' diyenlere nasıl kol kanat gerdiysem bugün de aynı ruhla hareket ediyorum. O çağrıya sahiplikten dönmemeye gayret ediyorum.
"Davanı sattın" meselesine gelince. Sanırım bazıları hâlâ anlamamış benim davamın ne olduğunu! Benim iki davam var arkadaşlar! Birincisi: Memleketin dört bir yanını ahtapot gibi saran Pensilvanyalı imamın örgütünden bu toprakların temizlenmesi. İkincisi ise, bu topraklara binbir güçlükle ekilen o barış tohumlarının çiçek açması! Bu iki davayı sattığımı görürseniz her türlü hakareti, küfrü etmekte serbestsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA