Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Galatasaray bilerek puan kaybetti mi?

Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, taraftarın istifa tezahüratları hakkında şu açıklamayı yaptı: "Taraftar her zaman haklıdır.
Galatasaray'ın her zaman kazanmasını ister. Bizim takım da zaman zaman bazı puanları kaybetti. Bilerek kaybetti, birtakım yerlerden gelen telkinlerle kaybetti. Bu bir yarış; böyle devam edecek. Taraftarlarımız futbolcularımızı destekleyip bize 'İstifa edin' diyor. Öyle bir şey yok, istifa etmeyeceğiz. Yapacak işlerimiz var" şeklinde konuştu.
Galatasaray nasıl bilerek puan kaybeder? Hangi maçlarda bilerek puan kaybetti? Kimlerin telkinlerine uyuldu? 'Bu yarış böyle devam edecek' ne demek?
Bir Fenerbahçeli bu açıklamadan sonra ne düşünür? Galatasaray, Beşiktaş'a bilerek mi yenildi? Beşiktaş şampiyon mu yapılmak isteniyor? Ya da Galatasaray bilerek mi yarıştan çekildi?
Ne uğruna yarıştan çekildi?
Futbolla alakası olmayan biri de şunu rahatlıkla sorabilir: 'Birtakım yerlerden gelen telkinler' diye bahsedilen birtakım yerler neresi? Bu işlerin bir sırası mı var, her dönem belli takımlar mı şampiyon yapılıyor?
Koskoca Galatasaray'ın başkan yardımcısı nasıl böyle konuşur?
Bu açıkça 'Şike yaptık' demektir, savcılar harekete geçmeli!
Medyada, sosyal medyada da Sezgin'e tepkiler geldi, yukarıda sorduğum sorular yöneltildi.
Ve Nasuhi Sezgin "Yaşanan beklenmedik puan kayıplarını hatırlatmak amacıyla 'Bildiğiniz nedenlerle kaybettik' demek isterken, sehven ağzımdan çıkan "Bilerek kaybettik" ifadesinin kötü niyetle yorumlanması beni derinden üzdü" diyerek istifa etti. Aslında ortada yanlış anlaşılacak bir şey yok. Sezgin'in ifadesi gayet net anlaşılıyor.
Bence bu açıklamanın üstü kapatılmamalı. Belki de Sezgin'i tarihi bir itirafta bulunduğu için kutlamak gerekiyor!
Belki de Süper Lig diye izlediğimiz her şey kocaman bir yalan!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA