Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Hülya'dan aşk itirafı: Evet, ilgi alanımda

Hülya Avşar'ın gizli bir hayranı ortaya çıktı. FIFA lisanslı menajer Ali Güven, Avşar'a yakın olmak için üç hafta boyunca Antalya'daki konserlerini izledi. Avşar kızı ise Güven'le ilgili olarak "İlgi alanım içinde" dedi

Kaya Çilingiroğlu'nun hayatına yeni birinin girmesi ve bebek beklemesi nedeniyle özgürlüğünü ilan eden Hülya Avşar'ın birlikte olacağı erkeğin kimliği merakla beklenirken ortaya sürpriz bir isim çıktı: FIFA lisanslı menajer Ali Güven... Güven, Avşar'a yakın olmak için 3 hafta boyunca Antalya'da kamp kurdu. Kaya Resorts and Resorts'da tatilcilere konser veren Avşar'ı izleyenler arasında Ali Güven de vardı. Başka bir otelde kalmasına rağmen cuma geceleri Avşar'ın sahneye çıktığı otele gelen ve izleyicilerin arasına karışarak konseri izleyen Güven'in sanatçıya hayranlık duyan bakışları dikkatlerden kaçmadı.

'YER YERİNDEN OYNAR'
Yakın çevresine Almanya'da Dünya Kupası maçlarını izlediğini söylediği halde Antalya'da olan, arkadaşlarına da "Aşık oldum. Çok önemli biri. Asla ismini söyleyemem, söylersem Türkiye'de yer yerinden oynar" itirafında bulunan Güven'in bu sırrını SABAH ortaya çıkarmış oldu. Avşar'ın konserlerini bitirip Ayvalık'a gitmesiyle Antalya'dan ayrılan Ali Güven, işleri için İtalya'ya gitti. Hülya Avşar ise bu konuyla ilgili olarak "Bu ilgiden ben de haberdarım. Benim de ilgi alanım içinde olduğu kesin. Kendimi buna kafaca hazırlamaya çalışıyorum. Çünkü Zehra'nın bu olaylardan uzak kalmasına çalışıyorum. Onu kötü etkileyebilecek hiçbir şeyin içine girmem. Karar vermiş değilim ama ilgi alanım içinde. Bir şey olacaksa da bunu fazla yıpratmadan kendi içimde yaşamak istiyorum" diye konuştu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA