Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

O ben değilim

Efendim, iki gündür tebrikleri kabul ediyorum. atv'de yayınlanan Annemler Seni Çok Sevecek yarışmasındaki üstün oyunculuk performansım(!) için... Sağ olsunlar, teveccüh gösteriyorlar. Yoksa oyunculuk kim, ben kim? Amacım, mükemmel şaka organizasyonunun hakkını vermek, 80 kişilik muhteşem ekibin günlerdir yaptığı hazırlığı ve özverili çalışmayı boşa çıkarmamak. Yapımcı dostum Tolga Garipoğlu ile atv İç Yapımlar Müdürü sevgili meslektaşım Bekir Hazar'ın yüzlerini kara çıkarmamaktı.
Bu arada yıllardır köşesinden ukalalık yapıp oyunculuk dersleri vermeye kalkan, ona buna dudak büken birinin oyunculuk adına en azından küçük bir varlık göstermesi de gerekiyordu tabii... (Buyurun işte... Kendi kendime havaya girdim. Yazının sonuna doğru, "Dizi ve film tekliflerine de açığım" derim artık!..)
Ancak şaka icabı büründüğüm o psikopat, sinir bozucu, takıntılı hallerimi izleyince; bir an endişeye kapıldım. Ya birileri zap yaparken sadece o sahneleri görüp bunun bir şaka olduğunu öğrenmeden diğer kanala zıplarsa? "Vay be, biz bu adamı efendi biri sanırdık. Psikopatın tekiymiş meğer" derse?
Amanın yandım ki ne yandım... Vallahi o ben değilim dostlar.
Böyle bir yazı yazacağım, dünyada aklıma gelmezdi.
"Şaka gibi" yahu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA