Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hasan'ı nasıl bilirdiniz?

Hasan Yanlızoğlu, Survivor birinciliğini Nihat Altınkaya'ya kaptırarak hem kendi hayal kırıklığına uğradı hem de hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak Hasan'ın geçen haftaki şanssızlığı bununla da bitmedi. Onu Bursa'da da kötü bir sürpriz bekliyordu.

KEMER GİTTİ
Amerikan güreşine meraklı olanlar, Hasan'ın Türkiye'de kurulan ilk Amerikan Güreşi takımı Turkish Power'ın üyesi olduğunu bilirler. Bilgehan Demir'in kurduğu takım, şu sıralar Beyaz TV'de cumartesi geceleri yayınlanan müsabakalar ile hayranlarının karşısına çıkıyor.
Son şampiyona ise önceki gece Bursa'daydı. Ağır sıklette altın kemerin sahibi olan ve turnuvada Camoka adıyla mücadele eden Yanlızoğlu, Survivor finali nedeniyle şampiyonaya katılamadı. Ondan unvanını almak için gelen Barbar ise rakibi Hasan yerine onun video görüntüsünü bulunca küplere bindi.
Bu da yetmiyormuş gibi organizasyon komitesi, Hasan'ın kaybettiği kemeri alması için Barbar'ın önce Demirci ile karşılaşması gerektiğini açıklamasın mı? Barbar, Camoka'ya, yani bizim Survivor Hasan'a gıyabında esti gürledi. Onu korktuğu için karşısına çıkmamakla suçladı.
Velhasıl, geçen hafta Hasan için kötü darbelerin ve hayal kırıklıklarının üst üste yaşandığı, kabus gibi bir haftaydı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA