Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kıraç'tan Serdar Ortaç'a taş

İstanbul'da konserini kaçırdığım pek çok sanatçıyı Altınoluk'ta yakalıyorum. Konser veren her sanatçının akustiğine bayıldığı Altınoluk Anfitiyatrosu'nda cumartesi akşamı Kıraç'ın konserini izledim.
Ünlü sanatçı, repertuvarını seyirciye danışarak belirliyor. Bir ara "Şimdi hangi şarkıyı okuyayım?" diye sordu. Seyircilerden biri "Ver coşkuyu" diye bağırdı.
Kıraç, "Öyle bir şarkımız yok ama burada hemen yaparız" dedi. Orkestra çıs-tak makamında bir altyapı seslendirirken; Kıraç da üzerine "Cuppa cuppa, cuppa da cuppa, ver coşkuyu, ver coşkuyu" diye yeni bestesini (!) seslendirmeye başladı.
Sonra da popçulara verdi, veriştirdi:

SAKIN DİNLEMEYİN
"Hayret? Popçu arkadaşlar henüz Ver Coşkuyu diye bir şarkı yapmadılar mı yahu? Halbuki dillere düşen her amiyane tabirden, kelimeden beste yaparlar, bunu nasıl atlamışlar? Birileri hemen Serdar Ortaç'a haber versin... Sevgili dinleyiciler bu tür şarkıları lütfen dinlemeyin. Kendiniz dinleseniz bile çocuklarınıza dinletmeyin!.."
Aman ki ne aman... Bunu yazmakla yeni bir polemiğin fitilini ateşlemiş olmayayım istemeden!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA