Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok böyle Survivor!

Bütün hafta sonu pek çok kişi gibi beni de 'Survivor' heyecanı sardı. Yalanım yok, cumartesi-pazar sadece 'Survivor'ı izledim, diğerlerini daha sonra banttan...
Ödül muhteşemdi. Adam başı şahane bir otomobil...
Durum böyle olunca, ünlüsü ünsüzü varını yoğunu ortaya koydu. Sonunda direksiyonun başına geçenler Ünlüler Takımı oldu.
Bana göre gelmiş geçmiş tüm 'Suirvivor'ların en unutulmaz oyunu, Sabriye ile Elif arasındaki kapışmaydı.
Sabriye, parkuru neredeyse Elif'in üç gün gerisinde bitirdi.(!) Ama iş atışlara gelince durum değişti. Elif neredeyse 30-35 atışta kukaları deviremeyince, zafer inanılmaz bir şekilde Sabriye'nin oldu.
Aslında, 'Asla vazgeçme' sloganını kullanan vitamin reklamının tam sırasıydı, atladılar!
Ünlüler Takımı'nda yarışan milli atlet Sema Apak ise arkadaşlarını öldürüp öldürüp diriltti.
Performans açısından en kötü gününü yaşadı. Elindeki oyunları birer birer rakiplerine kaptırdı. Tam mağlubiyetin tek sorumlusu olup takımı otomobillerden olacakken, final yarışını kazanarak adeta 'direkten' döndü.
'Yok böyle Survivor' demem asla abartı değil.
Aralarında dünya üçüncülüğü görmüş futbolcular, Avrupa şampiyonalarında derece yapmış atletler, altın kemer sahibi boksörlerin bulunduğu yarışmacıların parkurda dizlerinin titrediğini görmek gerçekten de büyük bir tecrübeydi.
Acun yeni haftaya başlarken "Size unutamayacağınız bir güzellik daha yapacağım" deyince herkes otomobilleri bile geride bırakacak ödülü merak etmeye başladı. Herkese birer ev ya da devre mülk olmasın sakın? Acun coştu bir kere, neden olmasın?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA