Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Minik’in maksi iyiliği

Bu köşenin müdavimleri artık 'Minik'i yakından tanıyor. 'Türk Malı' dizisinin Pomerenian Bo cinsi şahane köpek oyuncusu. 'Minik', ekranda göründüğü ilk dakikadan itibaren kendine büyük bir hayran kitlesi edindi. Herkes pet shoplara, internet üzerinden satış yapan alışveriş sitelerine hücum edip bu cins bir köpek edinmek için kuyruğa girdi.
Haber bültenlerinde izledim; hayvanseverler bu büyük ilgiyi harika bir kampanyaya dönüştürmüş. (Akıl edenin aklına sağlık) Herkesten çekilişe katılmak için kampanyaya beş liralık katılımda bulunup numara almalarını istemişler. Yapılan çekiliş sonucu şanslı numaranın sahibi, bir Pomerenian Bo cinsi köpeğin sahibi olmuş. Kampanya için toplanan paralar ise barınaklardaki ihtiyaç sahibi köpeklerin bakımı için kullanılmış. Çekilişler yılda dört kez tekrarlanacakmış.
Görüyor musun 'Minik', arkadaşların için nasıl 'maksi' bir iyilik yaptın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA