Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

IWC Schafhausen

Da Vinci koleksiyonuyla fuarın en gözde markalarından biriydi.
Tasarımlarda, Leonardo Da Vinci'nin mükemmel ve eşsiz şifrelemesi referans olarak alınmış. Zamanın ötesinde, detaycı, yenilikçi ve zamansız kimliğiyle Da Vinci buluşması etkileyici olmuş. Değişime açık olması da dikkat çekici öğelerden biriydi.
Akıllarda yer alan erkek saati imajını bu yıl daha da sert bir şekilde kırmayı hedeflemişler. Da Vinci Automatic 36 ve Da Vinci Automatic Moon Phase 36 ile Da Vinci serisinden seçili modeller, kadınlara özel tasarlanmış. Elmas süslemeler, şık kayışlar ve bilezikleri özelleri arasına katarak eski geleneği yeniden canlandırmış.
Markanın elçileri olan dünyaca ünlü isimlerin gün içindeki ziyaretleri, fuarın heyecanlı anlarından biriydi. Tuba Büyüküstün de marka elçisi olarak oradaydı. Adriana Lima gibi bir Victoria's Secret modelinin, kameralar karşısında 'saati göstereceğim' diye elini kolunu nereye koyacağını şaşırdığını gördükten sonra, Tuba'ya bravo demek istedim! Kameralar karşısında o kadar profesyonel pozlar verdi ki...
Markanın her sene verdiği gala yemeğinden notlara da, gelecek haftaki yazımda değineceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA